• Új
Paraffin Gyantázás Kéz, Láb Kesztyű, Hidratáló Olvadó Víz Lágyító Bőr Gondoskodó Biztonságos, Kényelmes, Kéz, Láb Paraffin Viasz Kesztyűt a szépségszalonok Otthoni Használatra(#2)

Paraffin Gyantázás Kéz, Láb Kesztyű, Hidratáló Olvadó Víz Lágyító Bőr Gondoskodó Biztonságos, Kényelmes, Kéz, Láb Paraffin

Termék besorolása:
HUF 1848.15

Az összeg
Készleten

Hipoallergén : a Viasz gondoskodó kesztyű teljesen hipoallergén, amely ideális az érzékeny bőrűeknek, vagy erősen reaktív bőr.Bőr Gondozása : Paraffin gyantázás kesztyű segít hidratáló, vízlágyító, majd simító bőr, hogy a bőr jobb.Széles körben Használható : Ideális szépség szalonok, akkor is DIY kéz vagy a láb kozmetikai kezelések otthon.Víz Olvadó : Forró víz olvad, anélkül, hogy speciális viasz olvad gép, amely alkalmas arra, hogy használja.Elősegítik a Felszívódás : egy réteg, nem szőtt nettó ruhával, szivárgás bizonyíték van jó képesség, hogy elősegítik a bőr felszívódását.Szolgáltatás : 1. Víz Olvadó : Forró víz olvad, anélkül, hogy speciális viasz olvad gép, amely alkalmas arra, hogy használja.2. Elősegítik a Felszívódás : egy réteg, nem szőtt nettó ruhával, szivárgás bizonyíték van jó képesség, hogy elősegítik a bőr felszívódását.3. Hipoallergén : a Viasz gondoskodó kesztyű teljesen hipoallergén, amely ideális az érzékeny bőrűeknek, vagy erősen reaktív bőr.4. Bőr Gondozása : Paraffin gyantázás kesztyű segít hidratáló, vízlágyító, majd simító bőr, hogy a bőr jobb.5. Széles körben Használható : Ideális szépség szalonok, akkor is DIY kéz vagy a láb kozmetikai kezelések otthon.Hogyan kell Használni : 1. Melegítsük fel a kesztyűt forró vízben 5 percig.2. Várni, hogy a hőmérséklet-kijelző pirosra vált a banafin viasz, hogy kapcsolja be a folyadék.3. A kijelző sötét szürke, jelezve, hogy a kéz / láb fedezet lehet aprólékos munkával vágott használatra.4. Kesztyű / láb kesztyű körülbelül 15 percig.Specifikáció : Elem Típus : Paraffin Gyantázás Gloves Material : ABS, nem szőtt nettó cloth Flavor : Rose Suitable : A szépség szalonok, otthoni használatra Csomag Lista : 2 x Kezét Viasz Glovesor2 x Feet Viasz Gloves Note : 1. Egy kis mennyiségű viasz zárt a kesztyű vagy a láb kiterjed, lehet, hogy eltört a szállítás során, de ez nem befolyásolja a használatát.2. Kérem, engedje meg, kis hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést.

A deklarált jellemzők

Item Type:
Paraffin Waxing Gloves
Material:
ABS, non woven net cloth
Flavor:
Rose
Suitable:
For beauty salons, home use
Package List:
2 x Hand Wax Glovesor :
2 xFeet Wax Gloves :
1. A small amount of wax sealed in gloves or foot covers may be broken during transportation, but it does not affect the use.2. Please allow small error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.