• Új
Micmi USB-C Outlet PD 24W Teljesítmény Szállítási Duplex Tartályba 4.8 Egy , Duplex Tartály Fali Töltő 15 Erősítő, 125 V Felnyitás ellen védett, UL Fehér, Nem laptop USB (c PD 4pack)

Micmi USB-C Outlet PD 24W Teljesítmény Szállítási Duplex Tartályba 4.8 Egy , Duplex Tartály Fali Töltő 15 Erősítő, 125 V

Termék besorolása:
HUF 7828.65

Az összeg
Készleten

Nem a laptopok.ERŐS; 24 W töltése USB-c PD port; 2-szor a töltési teljesítmény PD engedélyezve van, az eszközök. 4.8 töltési kapacitás, a töltés Típus C típus két USB-eszközt egyszerre adapterek nélkül.GYORS TÖLTÉS; Intelligens chip biztosítja, hogy minden eszköz lesz a hálózati szinten kell, hogy töltse fel gyorsan, hatékonyan.Max. 2.4 Egy USB port felelős az i Phone, i Pad, i Pad Mini, Android, tabletta, sokkal több, anélkül, hogy a hálózati adapterek. 1 ÉV GARANCIA - biztosítunk, 1 év garancia ez a csatlakozó, kérjük, írjon nekünk minden lekérdezés fogjuk a kapcsolatot, hogy 24 órán belül.Cserére vagy visszatérítésre kerül, amennyiben a preferencia. 30 Napos Pénz Visszafizetési Garancia.Usb-c fali aljzatba, amikor egyetlen eszköz egészül ki, szerepet játszanak abban, hogy a zár.Ha egy dupla plug egészül ki egyszerre.ez a funkció megakadályozza a felesleges behelyezés, az emberek, a használat, a nagyobb biztonság érdekében. 3.0 Amp C-Típusú USB-Port gyorsabb az usb-eszközt díj C-Típusú USB-Port visszafordítható, illetve sokkal kényelmesebb az élet.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.