• Új
SHYPT Amerikai Retro Holiday terítő Európai terítő Északi Téglalap alakú Borító Szövet Szövet (Szín : Egy, Méret : 140x140cm)

SHYPT Amerikai Retro Holiday terítő Európai terítő Északi Téglalap alakú Borító Szövet Szövet (Szín : Egy, Méret : 140x140cm)

Termék besorolása:
HUF 45916.20

Az összeg
Készleten

Sima szövet, bőr -, barátságos, finom, jó kivitelezés.Gyönyörű minták, határozott színű, erős, kopásálló.Az öltés hosszát a overlock is szoros, a vezetékek futnak, határozottan szépen.Digitális nyomtatás, élénk színek, mosható, nem könnyen deformálódik.Tökéletes pihe design, szűk, finom varrás.Sima szövet, bőr -, barátságos, finom, jó kivitelezés.Gyönyörű minták, határozott színű, erős, kopásálló.Az öltés hosszát a overlock is szoros, a vezetékek futnak, határozottan szépen.Digitális nyomtatás, élénk színek, mosható, nem könnyen deformálódik.Tökéletes pihe design, szűk, finom varrás.anyag : plush Package tartalma : 1 * terítő.Emlékeztető : Amikor kiválasztják a terítő, a mérete legyen nagyobb, mint a táblázat.A megfelelő méret kb 30cm lankadt.Ez csak tájékoztató jellegű, vagy válassza ki a méretet saját ízlésének megfelelően.Megjegyzés : 1. Mivel kézi mérés, kérem, engedje meg, 2-3% - os hiba.Mielőtt ajánlatot, győződjön meg róla, hogy nem bánja.2. A színe miatt változhat a különböző monitorok, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket.A színe miatt változhat a különböző monitorok, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.