• Új
SALUTUYA Terrárium Hüllő Hőmérő Páratartalommérő,Digitális Kijelző Pet Tartály Hőmérséklet,Tank Hőmérő Páratartalommérő a tapadókorong(Piros)

SALUTUYA Terrárium Hüllő Hőmérő Páratartalommérő,Digitális Kijelző Pet Tartály Hőmérséklet,Tank Hőmérő Páratartalommérő a

Termék besorolása:
HUF 12015.00

Az összeg
Készleten

IP5 vízálló szinten ellenáll a víz spray teszt, nem törött, nem tud a hüllő tartály falán szabadon.Van egy tapadókorong design, amely szilárdan adszorbeált a poharat, ami kényelmes, hogy mozdul sehova.Digitális kijelző ad az embereknek, hogy a legtöbb intuitív élmény, digitális kijelző a hőmérséklet, illetve a páratartalom, a kényelmes olvasás.Valós idejű nyomon követését, a környezet, gondozása a feltétellel, háziállat, majd beállítja a környezeti adatok alapján.Két új elemet tartalmazza, amelyet fel lehet használni két éve, alkalmas fali gyík, stb.Szolgáltatás : 1. IP5 vízálló szinten ellenáll a víz spray teszt, nem törött, nem tud a hüllő tartály falán szabadon.2. Van egy tapadókorong design, amely szilárdan adszorbeált a poharat, ami kényelmes, hogy mozdul sehova.3. Digitális kijelző ad az embereknek, hogy a legtöbb intuitív élmény, digitális kijelző a hőmérséklet, illetve a páratartalom, a kényelmes olvasás.4. Valós idejű nyomon követését, a környezet, gondozása a feltétellel, háziállat, majd beállítja a környezeti adatok alapján.5. Két új elemet tartalmazza, amelyet fel lehet használni két éve, alkalmas fali gyík, stb.Specifikáció : Elem Típus : Thermometer Material : Plastic Product Hossza : Kb. 6.3 cm/2.5 in Weight : Kb. 50.0 g/1.8 oz Suitable Pet-Típus : gyíkok, illetve más, hegymászás pets Product Funkció : Helyezni a pet doboz megfigyelni a hőmérséklet vagy a páratartalom belül a pet box2 LR1130 gomb elem included LR1130 Akkumulátor Kapacitás : 50 m Ah(1db) Csomag Lista : 1 x Hőmérő 1 x Rögzítése Tool2 x LR1130 Elem.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.