• Új
kvyhszy Alapítvány a Smink Vízálló Arcán, Alapítványok Bőr Fedezze fel Alap Sminket, Alapozót Teljes Lefedettség Olaj-központ Alapítvány Hibátlan (09)

kvyhszy Alapítvány a Smink Vízálló Arcán, Alapítványok Bőr Fedezze fel Alap Sminket, Alapozót Teljes Lefedettség Olaj-központ

Termék besorolása:
HUF 1200.15

Az összeg
Készleten

【Erősen Korrektor】A teljes lefedettség alapítvány építhető, illetve blendable, simítás vége a pórusokat, valamint tökéletlenségek, hogy egy cenzúrázott nézze meg, nem világos a bőre. 【Olaj ellenőrző Vízálló】Összehasonlítani, hogy más alapítvány, kvyhszy alapítvány Olaj-control tartós, irányítani az olaj a bőr folyékonyan.Amellett, vízálló, nem csak alkalmas napi használatra, hanem a profi smink. 【Tartós Hibátlan Alapítvány】Marad, legfeljebb 12 óra, félig matt bőr jóság.Zökkenőmentes, hibátlan álcázás ultra-sima felület. 【Magas minőségű folyadék szivattyú fej】A vákuum szivattyú fej, a folyékony alapítvány irányítani a port kimeneti szerint az erő nyomja, úgy, hogy a folyadék lehet punctuate, sima nélkül fröccsenő. 【Alkalmas Minden bőrtípusra】A Hibátlan Félig matt Folyékony Alapítvány hipoallergén, alkalmas minden bőrtípusra, a kvyhszy alapítvány tartani a sminket minden nap.Ez a tökéletes ajándék barátok, feleség, szerető, meg a lányom.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.