• Új
Szimulációs Kamera, Belső LED Ligh hatóanyag nélküli Kamera számára Ijesztő, Parkok

Szimulációs Kamera, Belső LED Ligh hatóanyag nélküli Kamera számára Ijesztő, Parkok

Termék besorolása:
HUF 4671.00

Az összeg
Készleten

Jelentősen csökkenti a költségeket a biztonsági kombinálva igazi monitor.Reális forma, remek kivitelezés, valamint a működési mód pontosan ugyanaz, mint egy igazi monitor.Belső piros LED, folyton villogó egyszer minden 2-3 másodperc után elemek vannak telepítve.Hatékonyan megrémíti, majd elriasztja a tolvajok, vagy törvényen kívüliek, így nem merik megközelíteni.Alkalmazandó áruházak, szállodák, parkolók, könyvtárak, irodák, raktárak, piacterek, parkok, lakóterületek, stb.Reális forma, remek kivitelezés, valamint a működési mód pontosan ugyanaz, mint egy igazi monitor.Hatékonyan megrémíti, majd elriasztja a tolvajok, vagy törvényen kívüliek, így nem merik megközelíteni.Jelentősen csökkenti a költségeket a biztonsági kombinálva igazi monitor.Belső piros LED, folyton villogó egyszer minden 2-3 másodperc után elemek vannak telepítve.Alkalmazandó áruházak, szállodák, parkolók, könyvtárak, irodák, raktárak, piacterek, parkok, lakóterületek, stb.Telepítési Módszer : 1. Azonosítsa a csavar lyuk helyzetben a falon;2. Használja az elektromos hatás gyakorlat gyakorlat 2 lyukak a rögzített csavar lyuk helyzete;3. Tedd a terjeszkedés csavar a folyamat, a telepítés befejeződött.

A deklarált jellemzők

Material:
ABS
Color:
Shown as picture
Battery:
2*AA(No.5) batteries (excluded)
Bottom Diameter:
Approx.12.5cm/4.9in
Height:
Approx.9cm/3.5in
Package Weight:
Approx.177g/6.2oz
Package List:
1 * Dummy Camera :
1 * Expansion Tube :
1 * Screw Kit :
1. Please allow 1-3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.