• Új
Adagio Út Kokum Faggyú X (extra illat) a kecsketej Borotválkozás Szappan Puck-105-11 ELVARÁZSOLT ERDŐ (jegyzetek, szantálfa, méz, borostyán, bergamott & woods)

Adagio Út Kokum Faggyú X (extra illat) a kecsketej Borotválkozás Szappan Puck-105-11 ELVARÁZSOLT ERDŐ (jegyzetek, szantálfa,

Termék besorolása:
HUF 6871.50

Az összeg
Készleten

Félig puha borotválkozás korong az olasz krém stílus borotválkozás (borotválkozás ecset, bögre,/szellőzőnyílásokat nem tartozék).Célja, hogy sűrű, krémes a habja, amikor "dolgozott" a borotválkozás a bögrét vagy a szellőzőnyílásokat. 2 oz korong kézzel kis tételekben, elejétől a végéig.Kiváló minőségű összetevők a visszatartott glicerin (a természetesen termelt keresztül a soapmaking folyamat).X line dupla illata Adagio standard borotválkozó szappan.e Xtra illat : a X vonal a borotválkozó szappan szó szerint kétszer annyi illat, mint Adagio Út standard borotválkozó szappan.Ezek nem "sting-a-szemem-meg-orr" összegeket, csak több.Ez a régimódi, borotválkozó szappan kézzel kis tételekben, elejétől a végéig.Kézzel készített tételek, kézzel öntött, vágott kézzel csomagolva.Tele bőrbarát tulajdonságok : fűvel etetni a marhafaggyú, kokum, illetve organikus shea butters, valamint a babassu olaj hozzáadása hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik, hogy ez a félig puha, borotválkozó szappan.A kecske tejet ad creaminess, hogy a habot, majd a ph-egyensúlyt, hogy a bőrt, míg a bentonit agyag ad extra "csúszik".Hozzávalók : Saponified Sztearinsav, marhafaggyú, Kokum vaj, Organikus shea vaj (Butyrospermum parkii), Babassu olaj, ricinusolaj, ROE (Rosemary Terpentin Kivonat - egy antioxidáns).A ftalátok ingyenes illat, kecske millk, bentonit agyag & nátrium-laktát. **Szappan csak külső használatra Ez a borotválkozás korong nagyon jól működik a szellőzőnyílásokat, vagy borotválkozás bögre, így egy olasz krém stílus habzik, amikor "dolgozott". **Megjegyzés : a borotválkozás ecset nem tartalmazza.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.