• Új
gujiu Kocsi Összecsukható Kocsi/Hordozható Bevásárlókosár, Csendes Csapágy PU Kerék, Merész Keret, Nagy Kapacitású Vízálló Csomag, a Haza Utazás, Üzleti Utazás (Szín : Lila)

gujiu Kocsi Összecsukható Kocsi/Hordozható Bevásárlókosár, Csendes Csapágy PU Kerék, Merész Keret, Nagy Kapacitású Vízálló

Termék besorolása:
HUF 11920.50

Az összeg
Készleten

-A kocsi keret acélból van, amely könnyű, könnyen hordozható, alkalmas arra, hogy az idősek, fiatalok. -A kerék fogad el csapágy PU kerék, amely rugalmasságát, lehet játszani egy bizonyos csillapító hatás, jó tapadás, nem könnyű véletlenül viseli, de jó komfort teljesítmény. -Ergonomikus, kibővítette design, csúszásmentes, anti-verejték, tartós, előre hajlik ív kialakítás, kényelmes tapintású. -Ez a kocsi egy terhelhetősége kell az 50 kiló, így nyugodtan vinni mindenféle árut. -Levehető bőrönd táska, kovácsolt szardínia ruhával, teljesen zárt kialakítás, nem könnyen deformálódik, erős teherbírás, könnyű utazni, boltba vásárolni.Színe : Lila.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.