• Új
DDCHH Paintless Dent Emelő Lehúzó, Autó Horpadás Javítás & Eltávolító Szerszám Készlet, Digitális Kijelző Hatásfok≥90% - Át, Dent Lehúzó Szerszám Autó Test Motorkerékpár Hűtőszekrény

DDCHH Paintless Dent Emelő Lehúzó, Autó Horpadás Javítás & Eltávolító Szerszám Készlet, Digitális Kijelző Hatásfok≥90% -

Termék besorolása:
HUF 8194.50

Az összeg
Készleten

[Nagy Pontosságú Control] Felszerelt digitális kijelző and control fűtési idő, valamint az energiagazdálkodási beállításokat.A legújabb generációs single-chip mikroszámítógép program ellenőrzési technológia segít pontosan irányítani a horpadásokat, pontosan javítás a festék. [Autó Dent Javítóműhely] Ez egy NDK (festék-ingyenes dent eltávolítás) sorozat forró doboz mágnes indukciós demarking rendszer, amely gyorsan, tisztán távolítsa el horpadásokat, ajtó marks and egyéb enyhe, lágy horpadásokat az autó. [Gyors Javítás] javításával, a kilincs, az ellenállás a hő gyorsan keletkezett, koncentrált, hogy a dent feszített, valamint a javított önmagában.A festék nem lesz sérült a javítási folyamat alatt, szóval ez is lehet használni, javítás, túlságosan feszített alumínium, vas szervek. [Három Perc alatt kell elkezdeni], Egyszerű, könnyen használható, alacsony tanulási költségét, a munkavállaló, a háttérben a fém alkatrészek mester három perc. [Alkalmazási] Ez egy olyan termék, amely javítás a legtöbb horpadás.Sima fémlemez horpadásokat, horpadás nem szélén területeken, horpadás által érintett üdvözlégy, valamint különböző egyéb horpadásokat, ideális termékek automatikus javítás eszköz üzletek.Ez egy új típusú kettős hasznosítású javítás eszköz, alumínium, vas test horpadások.Könnyen, gyorsan eltávolítani, hogy nagy vagy kicsi horpadás a fém felület rövid idő alatt.Ez egy ideális választás, az automatikus javítás eszköz bolt!Műszaki adatok : Név : autó dent eltávolítása tool Model : NDK-1000 WInput feszültség : 110 V / 220 VInput frekvencia : 50/60 Hz Output teljesítmény : 1000 WWorking feszültség : 5 VEfficiency : ≥90% - os Hűtési mód : levegő cooling Protection szint : IP23 Dimensions : 220*170*170mm Net súly : 2.5 kg Features : -Ez a termék egy szürke gombot dual-kiigazítás, on-screen display.-Fogadja el az új SCM program ellenőrzési technológia, hogy pontosan irányítani a dolgozó hullámforma.-Azzal, hogy megszüntetik a kilincset, az ellenállás a hő gyorsan koncentrált, a horpadásokat feszített, valamint javítani a saját maguk által.-Ez a javítás sima horpadásokat, anélkül, hogy sérülne a festék felülete, valamint a hatása jobb, illetve a javítási terület nagyobb.-Gyors, kényelmes, professzionális eszközök, NDK szakmai célja a munkavállalók műhely.-Könnyen repair lemez horpadásokat, horpadás nem-határ területen, horpadás okozott a jégeső, valamint különböző egyéb horpadás.Csomagolási Listát : 1 × Autó Modell Javítás Kit If bármilyen kérdése van a parancsot, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Mi fog válaszolni 24 órán belül.

A deklarált jellemzők

Name:
car dent removal tool
Model:
PDR-1000W
Input voltage:
110V / 220V
Input frequency:
50/60Hz
Output power:
1000W
Working voltage:
5V
Efficiency:
≥90%
Cooling method:
air cooling
Protection level:
IP23
Dimensions:
220*170*170mm
Net weight:
2.5 kg
Features:
-This product is a gray button dual-adjustment, on-screen display. :
-Adopt the new SCM program control technology to accurately control the working waveform. :
-By repairing the handle, the resistance heat is quickly concentrated and the dents can be stretched and repaired by themselves. :
-It can repair smooth dents without damaging the paint surface, and the effect is better, and the repair area is larger. :
-Fast, convenient, professional tools, PDR professional is designed for workers in auto repair shops. :
-It can easily repair plate dents, dents in non-boundary areas, dents caused by hail, and various other dents. :
Packing List:
1 × Car Model Repair Kit :
If you have any questions about the order, please feel free to contact us. We will reply within 24 hours. :

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.