• Új
Homyl 15x Macska Játékok Cicás Játékok Választékban, Különböző Macskamenta játékkészletet, Beleértve a Macska

Homyl 15x Macska Játékok Cicás Játékok Választékban, Különböző Macskamenta játékkészletet, Beleértve a Macska

Termék besorolása:
HUF 12690.00

Az összeg
Készleten

* 15 -40 hüvelyk Behúzható interaktív macska teaser pálca jön a több könnyű, de tartós horgászbot pedig a fonott nylon húr, ami nem lesz könnyű megtörni, vagy passz. * feküdt segíti a fiatal cica fizikai fejlesztés, koordináció.Lesz kap, hogy jobban tudja, majd közelebb őket, amikor együtt játszik ezekkel a különböző játékok. * Egy meghatározott mindig a cica szórakoztat!Macskák tud unatkozni az azonos játékok, így biztos, hogy a csere a játékok minden nap, hogy tartsa a macska érdekelt. * Ösztönzi a gyakorlat keresztül ütés, rúgás, valamint vetődtél, szórakoztató macska a golyó, s teaser pálca.Adja meg a macska egy módja annak, hogy az energiáit, ezzel a combo pack szórakoztató játékok. * Ezek interaktív macska teaser játékok készült, NEM TOXIKUS anyagok, nagyon tartós, hasznos.Minden festékek színe biztonságban vannak a macskák, barátságos a környezet.Leírás : - Egy meghatározott mindig a cica szórakoztat!Macskák tud unatkozni az azonos játékok, így biztos, hogy a csere a játékok minden nap, hogy tartsa a macska érdekelt. - 15 -40 hüvelyk Behúzható interaktív macska teaser pálca jön a több könnyű, de tartós horgászbot pedig a fonott nylon húr, ami nem lesz könnyű megtörni, vagy passz. - Ezek az interaktív macska teaser játékok készült, NEM TOXIKUS anyagok, nagyon tartós, hasznos.Minden festékek színe biztonságban vannak a macskák barátságos környezet - Ösztönzi a gyakorlat keresztül ütés, rúgás, valamint vetődtél, szórakoztató macska a golyó, s teaser pálca.Adja meg a macska egy módja annak, hogy az energiáit, ezzel a combo pack szórakoztató játékok - lay segíti a fiatal cica fizikai fejlesztés, koordináció.Lesz kap, hogy jobban tudja, majd közelebb őket, amikor együtt játszik ezekkel a különböző toys Specification : - Alapanyag : Hab, fém toll, acél drót, plüss - Tömeg : 87g - Sárga farok hossz : 28 cm - Ponty játék hossza : 20cm - Toll Játék Hossza : 21cm - a Vén Golyók átmérője : 4,5 cm - Bell labda átmérője : 3,8 cm - Színes egér : 12cm - Ruhával egér : 13cm - Szőr egér : 11cm - Teleszkópos rúd, hossza : 39~ 100cm / 15 -40 inch Package Tartalmazza : 7x Mouse1x Toll Toy1x Yellow farok Toy2x Ránc Balls1x Ponty toy2x bell ball1x teleszkópos halászati rod Choose minden üzletünkben.Lesz egy jó beszerzési tapasztalat, valamint a minőségi termékek, valamint a szolgáltatás megfelelő, hogy a politika.

A deklarált jellemzők

- Material:
Foam, metal, feather, steel wire, plush
- Weight:
87g
- Yellow tail length:
28cm
- Carp toy length:
20cm
- Feather Toy Length:
21cm
- Crinkle Balls diameter:
4.5cm
- Bell ball diameter:
3.8cm
- Colorful mouse:
12cm
- Cloth mouse:
13cm
- Fur mouse:
11cm
- Telescopic rod length:
39~ 100cm / 15 -40 inch
Package Includes:
7x Mouse :
1x Feather Toy :
1xYellow tail Toy :
2x Crinkle Balls :
1x Carp toy :
2x bell ball :
1x telescopic fishing rod :
Choose all you need in our store. You will have a nice purchase experience and get quality products and service corresponding to the policy of . :

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.