• Új
JCKDJ8With Távirányító Sztereó Mikrofon Bass Vezetékes Fülhallgató Fülhallgató Alkalmazni Laptop Android Okos Telefon, MP3 Lejátszó Minden 3.5 mm jack (4 Db) (Fekete+Fehér+Rózsaszín+Zöld 4pairs)

JCKDJ8With Távirányító Sztereó Mikrofon Bass Vezetékes Fülhallgató Fülhallgató Alkalmazni Laptop Android Okos Telefon, MP3

Termék besorolása:
HUF 1746.54

Az összeg
Készleten

[Általános bevezetés a fülhallgató] : A teljes hossza a fülhallgatót körülbelül 4 cm vagy 1.1 méter.Az aljzat, egyenes dugasz.A fülhallgató van felszerelve, puha earplug sapkák.4 headset a dobozban.Zöld + rózsaszín + fekete + fehér. [Bevezetés a fülhallgató mikrofon] : A fülhallgató egy beépített multi-function gombot.Ez sokkal kényelmesebb, hogy használja a fejhallgatót lejátszás/szünet zene vagy válasz/tegye fel a telefont.Meg lehet beszélni, vagy hallgatni a zenét a mobil telefont bárhol, bármikor, felszabadítva a kezét. [bevezetés a fülhallgató cable] : a fülhallgató kábelt készült többrétegű szilikagél, amelyek fokozzák a tartósságot az earplug nem kopás, szakadás, vagy szakadás.A vezetékeket a két fülhallgató van csatlakoztatva, egyetlen vezetéket, illetve a fülhallgató készült nylon nélkül összefonódás. [bevezetés a fülhallgató hangminősége] : a fülhallgató van Bass sztereó, érzi a zenét.A szilárd hangszigetelés anyag, kialakítás csökkenti a külső zajokat, ugyanakkor ez minimalizálja a hang szivárgás, valamint az ön tiszta hang. [Fejhallgató kompatibilitás bevezetés] : Kompatibilis alkalmazandó, i Phone készülékek, Android okostelefon, Samsung az ipod, ipad, MP3 lejátszó, MP4, zene, hangszórók, meg minden fejhallgató interfész eszközök 3,5 mm-es dugók.Eltemetve Elragadó Hang.A 10 mm-es hangzású vezetők végre erős részletes audio, míg a 20hz-20000k HZ frekvenciák egy lenyűgöző dinamikus tartomány.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.