• Új
V34 Színű Korrektor Fogfehérítő Fogkrém Érzékeny Fogak, nhpro Zománc Érdekel, Fogak Tisztítására Fogkrém Fogfehérítés Érdekel, Fogkrém Foltok (Narancssárga)

V34 Színű Korrektor Fogfehérítő Fogkrém Érzékeny Fogak, nhpro Zománc Érdekel, Fogak Tisztítására Fogkrém Fogfehérítés Érdekel,

Termék besorolása:
HUF 1078.65

Az összeg
Készleten

Fogak Tisztítására Fogkrém : Fehérítő Fogkrém, akinek jobb a Folt Eltávolítása Képlet, hogy a mosolyod szebb.Épít Egyre Nagyobb Védelmet Jövőben Érzékenység.Természetes Hozzávalók : A gyógynövény-kivonatok, ez egy végső biztonságos megoldás minden kávé, tea, vége, amely ad egy látható fehérítő hatása, valamint a teljes védelmet az íny, fogak egy frissebb levegőt.Szín Korrektor : Úgy működik, hogy felderül a fogak kihasználva szín-javítása technology.By counter-kiegyensúlyozó, a különböző színárnyalatok a fogakat rejt foltok, valamint javítja a fényerőt.Lila Fogkrém : Segít lebontani a pigmentáció, a felszínen a fogak, blokk pigmentáció, csökkenti a sárga foga foltok, hogy a fogak nem hosszabb, sárga fogak.Narancs Fogkrém : hatékonyabb, mint a hagyományos fogkrém, amely segít pótolni az elveszett ásványi anyagokat, valamint csökkenti az érzékenységet.Termék Leírás Fogfehérítő Fogkrém Érzékeny Fogak, Fogfehérítő Fogkrém, Fogkefe Fehérítő Folt Eltávolítás, folteltávolító fehérítő fogkrém Ideje, hogy megmutasd a fényesebb, fehérebb Mosolyt képzeljük Csak el, hogy lehet enni, fagylalt, gyümölcs, egyenesen a hűtőből.Te is igyál hideg vizet, keverés nélkül, meleg vízzel. 1. Fogak Tisztítására Fogkrém - Hatékonyan segít a fogak fehérebbek, hogy a mosolyod szebb. 2. Lila - Segít lebontani a pigmentáció, a felszínen a fogak, blokk pigmentáció, csökkenti a sárga foga foltok, hogy a fogak nem hosszabb, sárga fogak. 3. Lila - Frissülj levegőt, rossz lehelet, gondozása fehérebb fogak. 4. Narancs - hatékonyabb, mint a hagyományos fogkrém , amely segít pótolni az elveszett ásványi anyagokat, valamint csökkenti az érzékenységet. 5. Narancs - Hadd élvezze a különböző jeges vagy forró dolgok freely.Net tartalom : Nettó Tartalom : 30ml / 1 fl oz Súly : 45g Csomagolási méret : 3.4*3.4*12.5 cm-es Csomag tartalma : 1/2 x Fogkrém.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.