• Új
LED Teszter, Ékszerek Teszter Pontos, Biztonságos Vizsgálat Egyszerű, Pontos Működése Rendkívül Kompakt kialakítású, Könnyű Súly Teszt

LED Teszter, Ékszerek Teszter Pontos, Biztonságos Vizsgálat Egyszerű, Pontos Működése Rendkívül Kompakt kialakítású, Könnyű

Termék besorolása:
HUF 2334.15

Az összeg
Készleten

Gyémánt teszter egy hordozható elektronikus eszköz megkülönböztető igazi gyémántok a többi szimulált kövek.Nondestructive tesztelés, egyszerű, pontos működés.Ez a LED-es teszter jelzi az eredménye, hogy az valódi-e vagy hamis.Úgy tervezték, gyors, pontos, biztonságos vizsgálathoz.Rendkívül kompakt kialakítású, könnyű, könnyen hordozható.Gyémánt teszter egy hordozható elektronikus eszköz megkülönböztető igazi gyémántok a többi szimulált kövek.Úgy tervezték, gyors, pontos, biztonságos vizsgálathoz.Nondestructive tesztelés, egyszerű, pontos működés.Rendkívül kompakt kialakítású, könnyű, könnyen hordozható.Ez a LED-es teszter jelzi az eredménye, hogy az valódi-e vagy hamis.

A deklarált jellemzők

Condition:
100% brand new
Color:
Black 
Power:
DC 9V battery (NOT included) 
Package List:
1 x Tester :
1 x Belt :
1 x Gasket :
1. The working environment is 5-35℃, the relative humidity of the air is 80%. The tested gem must be clean, dry and at room temperature. :
2. Please note that the new type and old type of this product will be sent andomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.