• Új
Nagy teherbírású túlfeszültségvédő elosztó, 6 Outlet Ipari elosztót 15A, Bolt, Műhely, Kert, Fém elosztót 6FT Kábel 1200 Joule ETL Felsorolt.

Nagy teherbírású túlfeszültségvédő elosztó, 6 Outlet Ipari elosztót 15A, Bolt, Műhely, Kert, Fém elosztót 6FT Kábel 1200

Termék besorolása:
HUF 3373.65

Az összeg
Készleten

Áramingadozásokat hatálya alá tartozó, a nap.SZAKÉRTŐ TECHNIKAI SEGÍTSÉGET : Igazi szakértők 24/7, hogy segítsen a set-up, kapcsolódási problémák, hibaelhárítás, sokkal több. . 1200 J, nagy teherbírású túlfeszültség-védelmi fényes sárga alumínium ház, használt, garázsban, vagy a boltban, munkapad, hogy a felelős működés, több eszközök, berendezések.Ipari nézd meg férfiasan tervezett outlet szalag, 6 konnektor, 4 kompakt egységek, valamint 2 nagy távolság üzletekben. 15 Amp 125 V 60 HZ 1875 W, On/Off kapcsoló.Fém konstrukció elosztó 6 FT 14 AWG/3 C hálózati kábel, kábel jogosultja design tekerje a tápkábelt, a két vízszintes vagy függőleges beépítési kulcslyuk.ETL Felsorolt, erős, tartós, kiváló minőségű, de elég biztonságos, költséghatékony elosztót.Bármilyen problémája van, kérjük, forduljon a szervizhez.Visszatérési politika : 1 év.Üdv CCCEI Márka nyújtunk professzionális ipari elosztó, vagy kényelmesebb termékek, több elem épül az üzleti, mind a bútorok.Nagyon boldogok vagyunk, hogy szolgálja az ügyfelek, illetve az ajánlat kedvezőbb árak további együttműködés.Kompakt ipari fém elosztó, 6 konnektor, erős, tartós sárga alumínium ötvözet.Egy.Specifikáció : Feszültség : 125 V.Maximális Áram : 15 A.Maximális Teljesítmény : 1875 W.Joule Védelem : 1200 J.Hálózati Kábel : 5.9 FT 14 AWG/3 C.Több védelmi rendszer biztosítja az eszközt, a biztonság, a védelem, a vége-töltés, túlfeszültség, túláram, túlmelegedés, valamint megelőzök.Túlfeszültség-Védelem : 1200 a Joule védelem.Tervezés, kábel jogosultja design tekerje a tápkábelt, a két szerelési lyukat a vissza, a termékek ETL tanúsítási. * Üzletünkben számos különböző termékek, ha más van szüksége, kérjük, nézd meg a store-hoz kap őket.Ha a termék nem működik megfelelően a rövid távú, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, csere. * Van-e valamilyen kérdése van a termékeinkkel kapcsolatban, vagy meg szeretné tudni, egyéb kedvezményes kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mail címen az első alkalom, (nem tudjuk megtalálni, ha felteszek néhány kérdést a termék a felülvizsgálat oldalt, kérjük, forduljon e-mailben).

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.