• Új
YUANFLQ Hamutartót Fű Hordozható Hamutartó Csúszásmentes Vízzel Mosható Cement + Rozsdamentes Acél Anyag Alkalmas Asztali Tároló Hálószoba, Iroda, Otthon Dekoráció (Szín : Fehér, Méret : Kicsi)

YUANFLQ Hamutartót Fű Hordozható Hamutartó Csúszásmentes Vízzel Mosható Cement + Rozsdamentes Acél Anyag Alkalmas Asztali

Termék besorolása:
HUF 11677.50

Az összeg
Készleten

1. Magas minőségű anyagok : A hamutartó készült kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, amely a jellemzők kopásgátló, erős, tartós, anti-korróziós, könnyen tisztítható. 2. Biztonsági design : Az anti-hamutartó fogad el a részleteket a cigaretta megnyitása, a szélén groove bilincsek a cigaretta nyitó design, úgy, hogy a cigaretta helyezhetők el, stabilan, a cigaretta automatikusan kialszik nélkül esett, mikor fáj. 3. Könnyen tisztítható : Modern hamutartó lehet könnyen tisztítható, csak pár perc.Amikor a tisztítás csak akkor kell óvatosan húzza ki a rozsdamentes acél belső tartály, dobja ki a korom, majd öblítse le vízzel. 4. Anti-slip alsó : Az anti-slip alsó a hamutartó célja egy lágy gumi pad alján, amely csendes, csúszásmentes, valamint kopásálló, amely képes megvédeni az asztalra a karcolásoktól. 5. A tökéletes ajándék ötlet : egy ajándék dohányzó.Ideális ajándék dohányzó.Nem csak egy hamutartó, hanem otthon dekoráció.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.