• Új
BB Mosoly Tavaszi Kötött Szerető Szív Gyermekek PP Render Nadrág Kislány Harisnya Csecsemő Harisnya - Fekete (a 0-6 Hónapos Újszülött viselni)

BB Mosoly Tavaszi Kötött Szerető Szív Gyermekek PP Render Nadrág Kislány Harisnya Csecsemő Harisnya - Fekete (a 0-6 Hónapos

Termék besorolása:
HUF 943.65

Az összeg
Készleten

Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Hajó!.Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Hajó!.Kötött, 80% fésült pamut + 15%chinlon + 5%spandex, puha, rugalmas.Kézi varrás cserélhető bowknot, szép, nagyon elegáns.Bőr-barát lélegző, hagyja, hogy a baba szabadon mozognak.Különösen alkalmas a tavaszi, őszi (best fit 15 fok időjárás).Nagyon hasznos, szép, a kívánt ajándék a babának.Üdv BB Mosoly, ahol a célunk az épület egy tálentum Csecsemő, Gyermek ellátás világ!Nehéz összes az elemek ezen oldalt, kérjük, látogasson el a web oldalon vagy lépjen velünk kapcsolatba a további információk.Ha több elem, kérjük, írja be a boltba, vagy keressen BB Mosoly.Köszönöm a figyelmet, Boldog vásárolni! (***Nagyobb mennyiség, Nagyobb kedvezményt***).

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.