• Új
Kosaras, Minta Jordan Utazási Iskola Multifunkcionális Fedél Hátizsák Rajongók Diák Daypack A Férfiak a Nők (Sárga 1-es Minta)

Kosaras, Minta Jordan Utazási Iskola Multifunkcionális Fedél Hátizsák Rajongók Diák Daypack A Férfiak a Nők (Sárga 1-es Minta)

Termék besorolása:
HUF 6343.65

Az összeg
Készleten

1.A Legjobb Ajándék Kosaras Sztár Rajongói. 2.Hátizsák-Anyag : vízálló Magas minőségű vászon Poliészter bélés, teherbíró, ugyanakkor könnyű.Párnázott vállpántok széles, magas áteresztő képesség anyag, csökken a nyomás, a váll, nyak, tartása király, amikor viszi sokáig. 3.Töltés USB-Kapcsolat, valamint Fejhallgató Kábel Dedikált Lyuk van : Beépített USB PORT kényelmes, hogy töltse fel a mobilját, ha a készüléket a power bank megnyitása nélkül a hátizsákot, aztán menjünk, a kényelem, hogy töltse fel a telefont, zenehallgatás, séta közben. (POWER BANK nem tartalmazza). 4.Termék Méret : 13.38 × 8.26 × 18.89 inch. 5.Hátizsák Multifunkcionális:Ez daypack tágas meg tudja tartani a könyveket, a vizes palackot, esernyőt, i Pad, A4-es kép, pénztárca, ruhák, power bank pedig tökéletesíti az üzleti, utazás, hétvégi kiruccanás, vásárlás, professzionális irodai munka, illetve egyéb szabadtéri tevékenységekhez.Ez a hátizsák is egy szép ajándék az egyetemre, középiskolás diák, fiúk, lányok, fiatalok, nők, mind a férfiak. 1.A Legjobb Ajándék Kosaras Sztár Rajongói 2.Hátizsák-Anyag : vízálló Magas minőségű vászon Poliészter bélés, teherbíró, ugyanakkor könnyű.Párnázott vállpántok széles, magas áteresztő képesség anyag, csökken a nyomás, a váll, nyak, tartása király, amikor viszi sokáig 3.Töltés USB-Kapcsolat, valamint Fejhallgató Kábel Dedikált Lyuk van : Beépített USB PORT kényelmes, hogy töltse fel a mobilját, ha a készüléket a power bank megnyitása nélkül a hátizsákot, aztán menjünk, a kényelem, hogy töltse fel a telefont, zenehallgatás, séta közben. (POWER BANK nem tartalmazza). 4.Termék Méret : 13.38 × 8.26 × 18.89 hüvelyk 5.Hátizsák Multifunkcionális:Ez daypack tágas meg tudja tartani a könyveket, a vizes palackot, esernyőt, i Pad, A4-es kép, pénztárca, ruhák, power bank pedig tökéletesíti az üzleti, utazás, hétvégi kiruccanás, vásárlás, professzionális irodai munka, illetve egyéb szabadtéri tevékenységekhez.Ez a hátizsák is egy szép ajándék az egyetemre, középiskolás diák, fiúk, lányok, fiatalok, nők, mind a férfiak.Szép napot!!Tekintetében.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.