• Új
XT-XINTE Alumínium Hűtő hűtőborda Thermal Pad hőelvezetés Radiátor M. 2 NGFF SATA PCI-E az NVME SSD Hűtőborda (6mm Ezüst,2 Db)

XT-XINTE Alumínium Hűtő hűtőborda Thermal Pad hőelvezetés Radiátor M. 2 NGFF SATA PCI-E az NVME SSD Hűtőborda (6mm Ezüst,2

Termék besorolása:
HUF 2427.30

Az összeg
Készleten

MEGJEGYZÉS : 2 Vastagsága Hűtőborda opcionális, 3 mm vagy 6 mm választható.A termikus párna segítségével, hogy töltse ki a mester chip-flash memória chipek magasság, valamint növeli a hűtő hatás.Jó hőelvezetés.Design hő-elnyelő alumínium stirp.Hign hőállóságú szilikon gyűrű, könnyen telepíthető, könnyen disabbemble.Upgrade verzió választható, Megvastagodása, valamint heightening, Növeli a hőelvezetés uszony, hőleadás több nyilvánvaló. 100% vadonatúj, jó minőségű.A termikus párna segítségével, hogy töltse ki a mester chip-flash memória chipek magasság, valamint növeli a hűtő hatás.Jó hőelvezetés.Design hő-elnyelő alumínium stirp.Hign hőállóságú szilikon gyűrű, könnyen telepíthető, könnyen disabbemble.Upgrade verzió választható, Megvastagodása, valamint heightening, Növeli a hőelvezetés uszony, hőleadás több nyilvánvaló Javaslat : telepítése Előtt távolítsa el az SSD specifikáció címke jobb lesz.Kérjük, először használja az uralkodó, hogy az intézkedés a hossza, illetve szélessége a chip a M. 2 ssd merevlemez-e, illetve megfelel a 70mm*22mm majdnem.A tér felett a merevlemez is kell mérni elég.A vastagsága a hűtőborda értékesített 3mm, 6mm vastagságú, ha a hűtőborda csatolták más részein.Megjegyzés : Kérjük, győződjön meg róla, hogy a laptop van elég hely, hogy telepíteni a hűtőborda.Műszaki adatok : - Márka : XT-XINTE Anyag : Alumínium Szín : Fekete/Piros/Ezüst/Arany/Zöld/Kék (Opcionális) Méret : Hűtőborda : 70*22*3 mm-es vagy 70*22*6 mm (Opcionális) Termikus Párna : 70*20*1mm Támogatja a M. 2 NGFF/NVME SSD Támogatás az NGFF NVME SSD típus 22x80 Mennyiség : 1 Készlet (egyéb kiegészítők demo a képen nem szerepel) Kompatibilis : M. 2 SSD szilárdtestalapú Meghajtó Általános Hűtés Mellény Lap SM951 SM961 950 PRO XP941 Magnézium MX200 Toshiba nvme512 Idegen M. 2 SSD szilárdtestalapú Meghajtó.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.