• Új
Yiju 3 Lépéseket, áttetsző Akril Kijelző Kelő Muffin Állvány Display Dekoráció, valamint Szervező(12x5inch)

Yiju 3 Lépéseket, áttetsző Akril Kijelző Kelő Muffin Állvány Display Dekoráció, valamint Szervező(12x5inch)

Termék besorolása:
HUF 4166.10

Az összeg
Készleten

Az akril mérete 5 inch széles, 12 hüvelyk Hosszú ,Nagy kijelző.Készült super clear 4 mm vastag akril panel.Megjelenítése egy sor desszert, előétel, kozmetikai cikkek, adatok, így sokkal több.KÖNNYEN ÖSSZESZERELHETŐ, TISZTA : A termék lehet össze-három perc múlva.VÉDŐFÓLIA : Kérjük, TAER LE A VÉDŐFÓLIÁT MINDKÉT OLDALON HASZNÁLAT ELŐTT.Annak érdekében, hogy megakadályozzák, hogy a termék a karcolások a szállítás során, vannak védőfólia mindkét oldalán a terméket.Leírás : - Az akril mérete 5 inch széles, 12 hüvelyk Hosszú ,Nagy kijelző. - Készült a super clear 4 mm vastag akril panel. - VÉDŐFÓLIA : Kérjük, TAER LE A VÉDŐFÓLIÁT MINDKÉT OLDALON HASZNÁLAT ELŐTT.Annak érdekében, hogy megakadályozzák, hogy a termék a karcolások a szállítás során, vannak védőfólia mindkét oldalán a terméket. - KÖNNYEN ÖSSZESZERELHETŐ, TISZTA : A termék lehet össze-három perc múlva. - Megjelenítésére egy sor desszert, előétel, kozmetikai cikkek, adatok, így sokkal több.Tulajdonságok : - Anyaga : Acrylic Size Ábra : Lx W : 30.48 X12.7cm / 12x5inch Height : 12cm / 4.72 inch , 8cm /3.15 inch , 5cm / 1.57 inch Package Tartalma : 1 Darab 3 Tier Fekete Akril Kijelző Riser Note : Kérem, engedje meg, 1-3mm mérési eltérés miatt kézi mérés.Mivel a különböző monitor fény hatása,a tényleges színe a tétel, talán kicsit más a színe mutatta a képeket.Köszönöm!.

A deklarált jellemzők

- Material:
Acrylic
Size Chart:
LxW:
30.48X12.7cm / 12x5inch
Height:
12cm / 4.72inch , 8cm /3.15inch , 5cm / 1.57inch
Package Includes:
1 Piece 3 Tier Black Acrylic Display Riser :
Please allow 1-3mm measuring deviation due to manual measurement. :
Due to the different monitor and light effect,the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures.Thank you! :

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.