• Új
BUBBA Konyhai Kés Szett a konyha vágás van szüksége a G10 Kezeli, Prémium német Rozsdamentes Acél valamint Parawood Kés Blokk.

BUBBA Konyhai Kés Szett a konyha vágás van szüksége a G10 Kezeli, Prémium német Rozsdamentes Acél valamint Parawood Kés Blokk.

Termék besorolása:
HUF 5128.65

Az összeg
Készleten

TARTALMA : 9" Élezés Acél, 8" Séf Kés, 8" Fogazott Kés, 7" Santoku Kés, 6.5" Nakiri Kés, 6" tapétavágó, 3.5" Párosítás Késsel Parawood Kés Blokk.EGYSZERŰ, Könnyű, elegáns parawood kés blokk a pulton tároló.TARTÓS : Ikonikus BUBBA minőségi Kivitelezés Prémium német Rozsdamentes Acél Pengék, Szakszerűen kialakított G10 Kezeli.KÉNYELMES : 4 Blades, majd egy Parawood Kés Blokk a könnyű pulton tároló.JÓTÁLLÁS : 1 Év Gyártói Garancia.A BUBBA Konyhai Kés Szett kiterjed valamennyi, a konyha vágás van szüksége.Minden erdeifenyő német Rozsdamentes Acél valamint szakszerűen kialakított G10 kezeli.A VÍZ LEMEZ BUBBA A Végső Életmód Prep, mint egy profi a BUBBA KONYHAI KÉS SZETT.Ez a gyűjtemény funkciók egy élezés acél hat nagyon éles, hosszú élettartamú pengék, amely tartalmaz egy 8" Séf Kés, 8", Fogazott Kés, 7" Santoku Kés, 6.5" Nakiri Kés, 6" Segédprogram Késsel, valamint egy 3,5" Filéző Kés.Minden eszközt meg kell, hogy menjen a akasztott főtt.A tökéletesen kiegyensúlyozott meghatározott funkciók szakszerűen kialakított G10 kezeli, valamint német prémium Rozsdamentes Acél.Párosított-val egy elegáns Parawood kés blokk, ez meg hozza a pengék megbízik a víz, a konyhában.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.