• Új
Tiszta Fogak. Tiszta A Lelkiismeretem. Bambusz Fogkefe - BPA Mentes. Szerves. Környezetbarát. Természetes. Compostable. Vegán. - ban biológiailag Lebontható. (Mix Csomag: 1/2 Kemény Fehér + 1/2 Puha, Fekete, 32 Kefék)

Tiszta Fogak. Tiszta A Lelkiismeretem. Bambusz Fogkefe - BPA Mentes. Szerves. Környezetbarát. Természetes. Compostable. Vegán.

Termék besorolása:
HUF 3912.30

Az összeg
Készleten

bambusz.BPA MENTES & SZERVES - BPA-mentes, természetes anyagok biztosítják, hogy csak az üzembe prémium minőségű anyagok a száját, amikor fogmosás.Vegán mivel pedig a compostable / biológiailag lebomló, majd a mentés óceán élet is!.Biológiailag LEBOMLÓ & COMPOSTABLE - Csökkenti a szén-dioxid kibocsátást, miközben az egészséges választás.Műanyag fogkefét venni 500 év alatt bomlanak!Ők a végén óceánok, vadon élő állatok megölése.Ha a műanyag kefék, most, hogy a kapcsolót.Biológiailag lebomló, környezetbarát vega, ez Barebu Bambusz fogkefe lehetővé teszi, hogy a lelkiismerete tiszta legyen, nem csak a fogak.KÖRNYEZETBARÁT, TERMÉSZETES & VEGÁN - Az ergonomikus fogantyú, valamint az ecset ereje lehetővé teszi, hogy egy szuper kényelmes, könnyű tisztítás a drága fehér fogak.SZUPER ÉRTÉK - az érték pack egy csodálatos üzlet, minden bokorban.Körülbelül egy centet egy nap, lehet kombinálni tiszta fogak tiszta lelkiismerettel, míg az ergonomikus lehet fogat mosni könnyedén.VÁLTOZÁS A KEFE 3 havonta, A FELSŐ SZÓBELI & egészséges SZÍV - Bambusz kefék jó az általános egészségi, s mindegyik segít megőrizni a bolygón.Tartsa őket egy jól szellőző helyet változtatni a kefék legalább minden 3 hónapban.BAREBUClean Fogak.Tiszta A Lelkiismeretem.HEALTH & FÖLD BARÁTSÁGOS ELŐNYEI : - BPA-mentes - 100% - ban biológiailag lebontható fogkefe - Minden sörtéjű / ecset darab nyomnak a bambusz kezelni, illetve egyáltalán nem ragasztót kell használni a folyamat.Jobb egészség, könnyebb újrahasznosítás! - Választás ecset / sörtéjű anyag - Ergonomikus fogantyú - 100% biológiailag lebomló & teljes mértékben újrahasznosított csomagolást - Szerves, compostable kezelni, - Környezetbarát,-vegán Egy (mondjuk tökéletesen megtervezett?) méret.A legtöbb fogorvos javasolt cserélni a fogkefét minden negyedévben az optimális szóbeli heath.Hogy elkerüljék a baktériumok növekedését, nem hagyja, hogy a fogkefe zárt le egy nedves hely.Bambusz segít korlátozzák az ilyen növekedés, de sosem árt tartani, fogkefe, száraz helyen.Szóval.Tudod, hogy ez a Bambusz Fogkefe Szett a legjobb az egészség, valamint semleges (tehát jobb, mint bármelyik alternatíva!) a környezetre.Ez is nagyon költség-hatékony meg, hogy egy személy, egy teljes évre, ha fogászati vagy orális egészségügyi maximális.Hogy az egészséges, tiszta, tudatos választás - a Barebu Bambusz Fogkefe ma.Érezni a különbséget - fizikailag, mind lelkileg is!Csökkenteni a szén-dioxid, valamint az esélye a betegség a műanyag kefék a szájában.A Barebu Fogkefe egyesíti egy kényelmes fogmosás tapasztalat kiváló szóbeli, test, egészség, miközben segít tartani a tiszta lelkiismeret.Ez a környezetbarát bambusz fogkefe készlet egy fantasztikus érték!Legalább egy év ellátási egy személy (kapcsolási 3 havonta ajánlott), vagy felülírja a kefék egy 4 fős család.Műanyag fogkefét legalább 500 év alatt bomlanak.Azt is, hogy egy nagy része műanyag, hogy a végén az értékes óceánok.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.