• Új
JIGA 2 Csomag Szappan Adagoló Étel, Kefék, Konyha, Mosogató Kefe Caddy, Étel, Bozót, Kefék, Fogantyú a Fazék, Serpenyő Mosogató Tisztítása (Szürke)

JIGA 2 Csomag Szappan Adagoló Étel, Kefék, Konyha, Mosogató Kefe Caddy, Étel, Bozót, Kefék, Fogantyú a Fazék, Serpenyő Mosogató

Termék besorolása:
HUF 7290.00

Az összeg
Készleten

✅【2 Étel Kefe 1 Caddy】3 tételek jönnek össze. 2 hosszú kezelni étel kefék egy mosogató caddy.Könnyen tárolható étel kefe.A konyha tiszta, rendezett. ✅【Masszív, valamint a Multi-Alkalmazások】A hosszú nyelű étel ecset szerepelt a PBT ecset, sörte, amely könnyen tisztítható élelmiszer-maradvány, valamint biztonságos tapadásmentes edények.Ezt fel lehet használni a pan pot, étel, mosogató, is ideális a medence stb. ✅【Könnyű, Kényelmes Használni】A hosszú nyelű étel kefe könnyen kezelhető.Csak csavarja le a fedelet a markolat vége, majd töltse ki a szappan.Egyszerűen nyomja meg a gombot a markolaton, spriccel a szappan, kényelmes a használata a kereslet. ✅【Praktikus, Modern Design】Kerek ecset feje sokkal többet nyújt, tisztítás területén.A fogantyú puha tapintású, biztosítja a csúszásmentes fogást.Ez is megegyezik a konyha teljesen. ✅【Hatékony, időtakarékos】Nem csak az ecset segítségével tiszta edények több, hatékonyan, gyorsan, hanem a szappan adagoló segítségével menteni a tisztább idő alatt, étel, tisztítás.JIGA 2 Csomag Szappan Adagoló Edény Ecsettel Caddy, hogy egy Új Választás az Ön számára.Frissítse az étel, tisztító munka, új JIGA Étel Bozót Kefe.Ez lesz a képes asszisztens!.JIGA 2 Csomag Szappan Adagoló Edény Ecsettel Caddy, hogy egy Új Választás az Ön számára.Frissítse az étel, tisztító munka, új JIGA Étel Bozót Kefe.Ez lesz a képes asszisztens!.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.