• Új
eXtremeRate Teljes Készlet Fedőlapokat Bőr Matricák Xbox One X Konzol Vezérlő 2 Db Home Gombot Matricák (Véres tenyérlenyomat)

eXtremeRate Teljes Készlet Fedőlapokat Bőr Matricák Xbox One X Konzol Vezérlő 2 Db Home Gombot Matricák (Véres tenyérlenyomat)

Termék besorolása:
HUF 1888.65

Az összeg
Készleten

KOMPATIBILIS : Pontos vágás.Csak illik az Xbox One X nem alkalmas standard Xbox Xbox Egy S. Ellenőrizze, hogy a modell a vásárlás előtt.CSOMAG tartalma : 1 Konzol matrica, 2 vezérlő matricák, valamint extra bónusz 2 db e Xtreme Rate home gombot matricák.Védi az egész eszközök a por, karcolás.A home gombot bőr készülnek, hogy lehetővé teszik, hogy a fény, hogy áthaladjon.EGYEDI DESIGN : Személyre szabott véres tenyérlenyomat mintás matrica dekorációs szépíteni az Xbox One X. a Nagy felbontású, valamint személyre szabott grafika.Elég jól néz ki.ANÉLKÜL, hogy MARADÉKOK MARADT : Az egész meghatározott bőr matricák rugalmas, ragasztó, lehet ragaszkodni a felszínen kompakt.Egyszerűen húzza le a matricát.Nem rendetlen ragasztó foglalkozni.TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ : Tudjon telepítési útmutató videó keres "Egy Xbox X Bőr Matrica" a Youtube-on.Törölje le a készülék a rongyot, majd egy kevés alkoholt, mielőtt alkalmazni matricák.Is, hogy egy kártya, vagy valami vékony, sima felület sima rajta.Ha telepítve lassan, óvatosan, NEM szabad levegő buborékok maradt a bőr alá.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.