• Új
Pwshymi 6 mp-es CS Mount Objektív 1/2.7, 5-50mm Zoom, Automatikus Blende a Biztonsági kamera Tartozék

Pwshymi 6 mp-es CS Mount Objektív 1/2.7, 5-50mm Zoom, Automatikus Blende a Biztonsági kamera Tartozék

Termék besorolása:
HUF 12109.50

Az összeg
Készleten

HASZNOS ÖSSZETÉTEL - A lőtéren, a kamera lencséje lehet változtatni azzal, hogy megváltoztatja a gyújtótávolság, ami nagyon hasznos összetétele.NAGY FELBONTÁSÚ KÉPEK - Zoom Lencse 6 mp-es lencse, amely nagy felbontású képek, jó színvisszaadás, figyeljük meg a tárgyakat tisztán.MAGAS KOMPATIBILITÁS - Alacsony torzítás, CS mount, magas kompatibilitás, ez a lencse nem tud alkalmazkodni, hogy a legtöbb biztonsági kamerák.FIX ZÁRVA - A rekesz rögzíthető, zárt, ami hozza sokkal kényelem az ön számára.TÖBB FIX LENCSÉK - A zoom objektív lehet használni, mint több fix lencse, energiatakarékos idő változó lencsék.Szolgáltatás : 1. A lőtéren lehet változtatni azzal, hogy megváltoztatja a gyújtótávolság, ami nagyon hasznos összetétele. 2. 6 mp-es lencse, amely nagy felbontású képek, jó színvisszaadás, figyeljük meg a tárgyakat tisztán. 3. Alacsony torzítás, CS mount, magas kompatibilitás, ez a lencse nem tud alkalmazkodni, hogy a legtöbb biztonsági kamerák. 4. A rekesz rögzíthető, zárt, ami hozza sokkal kényelem az ön számára. 5. A zoom objektív lehet használni, mint több fix lencse, energiatakarékos idő változó lencsék.Specifikáció : Elem Típus : Kamera Lencse Anyaga : Alumínium Ötvözet Pixel : 6 mp-es fókusztávolság : 5-50mm Tiszta Rekesz : F1.4 Kép Formátum : 1/2.7 Mount : CS látómező (D×H×V) : Rövid fókusz : 62.7° x 49.6° x 36.9°, hosszú fókusz : 8.7° x 7° x 5.2° Közeli Távolság : 0,5 m Karima BFL : 12.526 mm BFL : 7,3 mm MBF : 6.8 mm IR Korrekció : Támogatás Rekesz : Automatikus blende Fókusz : Manuális Fókusz Zoom : Manuális Zoom üzemi Hőmérséklet : -20℃ - A 60℃ Csomag Lista : 1 x Kamera Lencse, 1 x Kézikönyv Megjegyzés : Kérjük, vegye figyelembe, hogy az új típusú, valamint a régi típusú ezt a terméket küldünk véletlenszerűen, illetve győződjön meg róla, hogy nem bánja, megrendelés előtt.

A deklarált jellemzők

Item Type:
Camera Lens
Material:
Aluminum Alloy
Pixel:
6MP
Focal Length:
5-50mm
Clear Aperture:
F1.4
Image Format:
1/2.7in
Mount:
CS
Field of View (D×H×V):
Short focus
Close-Up Distance:
0.5m
Flange BFL:
12.526mm
BFL:
7.3mm
MBF:
6.8mm
IR Correction:
Support
Aperture:
Automatic aperture
Focus:
Manual Focus
Zoom:
Manual Zoom
Working Temperature:
-20℃-60℃
Package List:
1 x Camera Lens :
1 x Manual :
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.