• Új
2 db Univerzális Kés Őrök (8.5, valamint 10.5) Tartósabb, Nem BPA, Gyengéd A Pengék, Hosszú Élettartamú. Nemes Haza & Szakács Kés Kiterjed a Nem Mérgező, Kopásálló!

2 db Univerzális Kés Őrök (8.5, valamint 10.5) Tartósabb, Nem BPA, Gyengéd A Pengék, Hosszú Élettartamú. Nemes Haza & Szakács

Termék besorolása:
HUF 1517.40

Az összeg
Készleten

GYENGÉD A LAMELLÁK : A kés őrök éreztem, bélelt, így védik a kések' integritás nélkül marring a befejezéshez, vagy fakó a pengék, ahogy csúszik ki a tokot.BIZTONSÁGOSABB, NEM BPA ANYAGOK : A séf kés burkolatok épített ABS műanyag, amely ellentétben a közös alternatív PVC műanyag, nem BPA, amely nem mérgező.TARTÓS KONSTRUKCIÓ : amellett, hogy biztonságosabb, úgy döntöttünk, ABS műanyag át PVC a kés ujjú, mint ez nehezebb, jobban ellenáll a horzsolások, valamint egy nagyobb ütközés erejét.Mi is a célja a kés ujjú vastag, világos-bizonyíték, de tartósabb, mint a vékonyabb, flimsier szélén őrök.UNIVERZÁLIS KÉS PENGE MÉRETEK : 2-Darab válogatott kés védők úgy tervezték, hogy illeszkedjen a legtöbb nyesedék, közmű, csontozó, Santoku, szakács, meg kenyeret, kést.Lásd méretek alábbiakban határozza meg, ha az adott kés szett kiválóan alkalmas!.KÉS TOK MÉRETEK : (1) 8,5" X 2", (1) 10.5" x 2.25". (Kés Nem Tartozék).Éreztem, Bélelt, hogy a kés penge extra védelem, még a célba.Vágás-biztos anyagok.Vastag, nagy hatású fenntartható ABS műanyag.BPA-Mentes, nem mérgező, így biztonságosabb a használata ételekkel szemben PVC.Ellenáll a horzsolások.Nagyobb méretet.Illik leginkább nyesedék, közmű, csontozó, Santoku, szakács, meg kenyeret, kést. 8.5" X 2" (1). 10.5" x 2.25" (1).Kés Nem Tartalmazza. 8.5" X 2" (1). 10.5" x 2.25" (1).

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.