• Új
Asztali Számológépek, Kalkulátorok Tudomá Ccalculators Nagy Kijelző, illetve a Gombok Standard Funkció Asztali Kézi Számológép Alapvető Iroda Irodák, Lakások, Iskolák (Színe : Fehér)

Asztali Számológépek, Kalkulátorok Tudomá Ccalculators Nagy Kijelző, illetve a Gombok Standard Funkció Asztali Kézi Számológép

Termék besorolása:
HUF 2952.45

Az összeg
Készleten

A számológép tervezték, hogy számos alkalommal : üzlet, iroda, otthon, alapvető költségvetés, iskola, stb.; nem veszi túl sok asztal tér, kényelmes a használata, illetve a képernyőn is nagyon tiszta, könnyen olvasható, csökkentve a nyomást a szemed. *Megváltoztathatja a matek képviselet segítségével a [beállít.] menü. *Módosítás gombra, állás, stb.A különböző számítási eredmények, egy kattintással cseréje decimális kijelzés, pontos megjelenítése. *Statisztikák be a nyomtatványt.tárolja az adatokat, majd működtetni kényelmesen. *Fordított a felülvizsgálat, illetve ellenőrizze a korrekciót, ha HIBAÜZENET jelenik meg.Számológép egy speciális számítási eszközt, amely nem csak a diákok egy csomó időt, hogy megtanulják, más értékesebb tartalmat, hanem serkentik az érdeklődését a tanulás, kényelmes, gyors.TERMÉK DESCRIPTIONProduct Neve : Számológép/Asztali Calculator Size : kb 8cm*16cm*1.5 cm Weight : 100 grams Screen anyag : LCD screen Adapter akkumulátor típus : gombelem (A termék nem tartalmaz elemet) Színes besorolás : rózsaszín, kék az ég, kék, fekete, white If bármilyen minőségi probléma, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, mi lesz az ön számára egy válasz, kívánok kellemes vásárlási élmény.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.