• Új
Csőhajlító Set 90° Hajlított csőhajlító Kézi Hajlító Gép, CT‑999 Alumínium Ötvözetből készült Cső Hajlító Kerék csővágó Kézi Szerszámok, a Kanyarban Réz Cső, Alumínium Csövek, stb.

Csőhajlító Set 90° Hajlított csőhajlító Kézi Hajlító Gép, CT‑999 Alumínium Ötvözetből készült Cső Hajlító Kerék csővágó Kézi

Termék besorolása:
HUF 14349.15

Az összeg
Készleten

【90° HAJLÍTOTT】megkerülöm réz csövek, alumínium csövek, vékony falú rozsdamentes acél csövek, lehet, hajlított 90 fokos. 【TÖBB ELŐÍRÁSOK】1/4., 5/16in, 3/8in, 1/2a, 5/8in, 3/4, 7/8in több előírások, hogy megfeleljen a különböző igényeket. 【KOMPAKT SZERKEZET】A termék kompakt szerkezet, hajlítható egy szűk, korlátozott hely. 【Egykezes】Az ergonomikus kialakítású nyél lehet működtetni egy kéz, időt takarít meg, az erőfeszítés. 【MAGAS MINŐSÉGŰ】Szigorú minőség-ellenőrzés, valamint a minőségbiztosítási, magas biztonsági tényező lehet használni a nyugalmat.Szolgáltatás : 1. A termék kompakt szerkezet, hajlítható egy szűk, korlátozott hely.2. Az ergonomikus kialakítású nyél lehet működtetni egy kéz, időt takarít meg, az erőfeszítés.3. Megkerülöm a réz csövek, alumínium csövek, vékony falú rozsdamentes acél csövek, lehet, hajlított 90 fokos.4. Szigorú minőség-ellenőrzés, valamint a minőségbiztosítási, magas biztonsági tényező lehet használni a nyugalmat.5. 1/4., 5/16in, 3/8in, 1/2a, 5/8in, 3/4, 7/8in több előírások, hogy megfeleljen a különböző igényeket.Specifikáció : Elem Típus : csőhajlító Set Material : Alumínium alloy Model : CT-999 Specifications : 1/4., 5/16in, 3/8in, 1/2a, 5/8in, 3/4, 7/8in Uses : Lehet, hajlított 90°, megkerülöm réz cső, alumínium csövek, majd vékony falú rozsdamentes acél tubes How kell Használni : 1. Válassza ki a rögzítő keret, hajlító kerék alkalmas a méret a cső kell telepíteni a csőhajlító;2. Helyezze a cső a csőhajlító;3. Nyomja meg a csőhajlító, hogy hajlítsa meg a csövet, hogy egy megfelelő szögben.A csomag Lista : 1 x Cső Cutter1 x Cső Bender2 x Rögzítése Bracket7 x Hajlító Wheel1 x Felhasználói Kézikönyv .

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.