• Új
YYBBJH Kajak Kosár,Kajak Állványok,Kajak Kosár Dolly,Kajak Kerekek,Kajak Kocsi,Kajak Pótkocsi,Kajak Dolly,Kenu Dolly,Kajak Dolly,Hajó Dolly,Hajó Dolly,Kajak Kerekek (Szín : U-Típus, Méret : 1db)

YYBBJH Kajak Kosár,Kajak Állványok,Kajak Kosár Dolly,Kajak Kerekek,Kajak Kocsi,Kajak Pótkocsi,Kajak Dolly,Kenu Dolly,Kajak

Termék besorolása:
HUF 8208.00

Az összeg
Készleten

✿Kajak Kosár,kajak Állványok,kajak Kosár Dolly,kajak Kerekek,kajak Kocsi,kajak Pótkocsi,kajak Dolly,kenu Dolly,kajak Dolly,hajó Dolly,hajó Dolly,kajak Kerekek. ✿Összecsukható design : Könnyű porszórt alumínium keret összecsukható kompakt tárolás, valamint a könyv. ✿Túlméretezett hab X : úgy tervezték, pántok, hogy biztosítsa a hajó; magában foglalja egy rugós tartó gyors betöltése.A túlméretezett hab lökhárító pad védi a hajót a karcolás vagy horpadás. ✿Pneumatikus kerék : nem lesz sima.A kereszt mintázat a gumiabroncs sűrűn oszlik a kereket, ami az ellenálló, valamint hatékonyan megakadályozza, hogy csúszik a homok, kavics. ✿Méret : kétféle, U-alakú, N-alakú.Kiválaszthatja az egyik, hogy a bizalmasa szereti szerint a hobbija. ✿Kajak Kosár,kajak Állványok,kajak Kosár Dolly,kajak Kerekek,kajak Kocsi,kajak Pótkocsi,kajak Dolly,kenu Dolly,kajak Dolly,hajó Dolly,hajó Dolly,kajak Kerekek✿Termék Adatok : Termék neve : kajak accessories Size : U-típus, N típus✿Miatt a kis eltérés a kézi mérés, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket kapott.köszönöm, hogy megértesz.✿Mivel a kromatikus aberráció között a rivaldafényt, majd a képernyőn, ott lesz egy kis kromatikus aberráció a tényleges objektum, ami normális.Kérjük tanulmányozza a tényleges terméket kapott.✿A bolt is árulja más termékek, akkor írja be ezt a boltot találni a termékekre van szüksége, azt szeretném, ha a kedvezmény.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.