• Új
QUALITEOperative Keményfém Burs FG1558-1 (1,2 mm-es fej mérete, 3.7 mm fej hossza), a Súrlódás Markolat Szár, Kör Végén Henger Crosscut, Tömör Keményfém Egyetlen darabból Készült az USA-ban (10-Pack)

QUALITEOperative Keményfém Burs FG1558-1 (1,2 mm-es fej mérete, 3.7 mm fej hossza), a Súrlódás Markolat Szár, Kör Végén Henger

Termék besorolása:
HUF 13270.50

Az összeg
Készleten

Made in USA.Legmagasabb minőséget.Egy-Darab-karbid burs.A súrlódás markolat szár (Súrlódás Markolat : 19 mm) használható nagy sebességű kézi darabok.Termék Leírás QUALITÉ-KARBID BURS vagy NEKÜNK készült, Tömör Keményfém Egy darabból áll.Prémium Al-Micrograin-karbid rendelkezik, egyenesebb élesebb, furulya vagy kereszt vágás.Ez a koncentrikus Egy-Darab Design megszünteti forrasztott közös törés, rozsdásodás, valamint megszünteti a dumából, rezgés.Két csomag – 10% csomag 100% pack.Ezek a burs van FG Szár (Tapadási Súrlódás), amelyeket a Magas Sebességű Kézi darabok.Gyártó Elérhetőségi Adatokat 800-996-0686.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.