• Új
Kerámia Élelmiszer Tárolására Jar, Kínai Stílus Tea Tartály, Természetes Bambusz Fedél, Hordozható Légmentes Élelmiszer-Tároló Tartályok a Kávét, Diót, Teát, vagy Több (Szürke 27.05 FL OZ(800 ML))

Kerámia Élelmiszer Tárolására Jar, Kínai Stílus Tea Tartály, Természetes Bambusz Fedél, Hordozható Légmentes Élelmiszer-Tároló

Termék besorolása:
HUF 11272.50

Az összeg
Készleten

【Lezárt】Bambusz Fedelét, majd szilikon tömítő gyűrű megakadályozza a levegő kör, ami egy légmentesen zárt környezetben tartani, kávé, tea, fűszerek friss, száraz, vagy friss. 【Kapacitás】A maximális kapacitás a folyadék/por 6.76 FL OZ(200 ML), 23.66 FL OZ(700 ML), 30.43 FL OZ(900 ML).A maximális kapacitása szemcsés szilárd lehet kisebb, mert az intervallumok között szemcsés szilárd. 【Anyag】Készült tökéletesen mázas finom porcelán, modern stílusú kerámia élelmiszer tárolására jar, sima felület kívül belül.Tartós, jól néz ki elég erős. 【Többfunkciós】 Használni, mint dekoráció vagy tároló tea, kávé, fűszerek.Egy kollekció része.Kényelmes a használata, könnyen tisztítható.Nagy tárolni laza tea, kávé, cukor, só, keksz. 【Tökéletes Ajándék】lesz, nem csak egy kerámia korsóba, a modern, egyszerű, tiszta, látszó design, hanem egy csodálatos dekoráció otthon.Mellett, az elegáns megjelenés, a klasszikus textúra, hogy ez lesz a tökéletes ajándék a barátom, meg a család.Kerámia modern fehér/fekete, tiszta keres élelmiszer-tároló edényt.Tökéletes tárolására, megőrizve a különböző összetevők, beleértve a befőttek, lekvárok, csatnit, rizs, cukor, liszt, tea, kávé, fűszerek, keksz, stb.A csillogó porcelán kiegészítője lesz bármilyen lakberendezés. -Sima, kívül-belül, könnyen tisztítható. -Széles körben alkalmazzák, tárolható fajta kaját, meg friss marad. -Divatos megjelenésű, alkalmas bármilyen díszíteni stílus. -Természetes bambusz fedővel lezárt szilikon gyűrű, tovább rovarok ki, győződjön meg róla, élelmiszer, friss. -Élelmiszeripari minőségű szilikon tömítő gyűrű, barátságos környezet, élelmiszer, tartani a levegőt, hogy hozzon létre egy légmentesen környezet élelmiszer. -Leégett alatt 2200°F magas hőmérséklet kerámia korsó.Specifikáció : -6.76 FL OZ(200 ML). -23.66 FL OZ(700 ML). -30.43 FL OZ(900 ML).Szín : Fehér/Fekete.Érdekel, tippek : -A nagy teljesítményű kerámia vagy mosogatógépben is tisztítható. -Kérjük, távolítsa el a szilikon csatolt mentén a fedelet, kézzel mosni szappannal, majd öblítse le vízzel. -A bambusz fedél, kérjük, kézzel mosni szappannal, vagy törölje le nedves ruhával. -Csomagolja be a szilikon körül, a fedél ismét zárja vissza újra használni.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.