• Új
Vishine Zselés Körömlakk Szett UV Fény, 40W UV LED Köröm Szárító Lámpa 6 Zselé Köröm Színek Bázis Felső Kabát, Professzionális multifunkciós Köröm Manikűr Szerszámok

Vishine Zselés Körömlakk Szett UV Fény, 40W UV LED Köröm Szárító Lámpa 6 Zselé Köröm Színek Bázis Felső Kabát, Professzionális

Termék besorolása:
HUF 5398.65

Az összeg
Készleten

Vishine 40 W UV LED Lámpa Zselés műköröm Induló Készlet : 6 Jól kiválasztott színek, 40 W UV LED Lámpa Köröm, Bázis, Felső kabát, korszerűsített manikűr eszközök.Korszerűsített 40 W LED Lámpa Köröm : Nagy Teljesítmény Puha a 21pcs led-es lámpák,110-240 feszültség,Megakadályozza, hogy browning a bőr. 3 IDŐZÍTŐ BEÁLLÍTÁSOK 30/60/90-es évek Kezét, lámpa ki van kapcsolva.Nem kell kézzel elnyomják a idő beállítása gombot.Manikűr Eszközök : Frissített jól kiválasztott eszközök, több barátságos, kivitelezhető használható!Nem csak a szakmai köröm technikus de a starter.DIY fun : Király, kit a gél kezdő, alap köröm manikűr eszközök segítenek a teljes folyamat a köröm, pénztakarékos a köröm szalon.Vishine 40 W LED Lámpa gél lengyel Starter kit *Csomag Tartalma* Zselés Körömlakk x 6 40 W Köröm Lámpa x1 Top Coat x1 Base Coat x1 Top Coat x1 Base Coat x1 körömreszelő x1 Köröm Puffer x1(Mosható, valamint Disinfectable) Köröm Ecset x1 Kutikula Villa x1 Pontozás Toll x1 bőrfeltoló x1 Köröm Elválasztó x2 Revitalizáló Köröm x1 francia matricák x 2 lap (különböző minták) Csíkozás Szalag x2 (szín arany, ezüst) TERMÉKLEÍRÁS : Üveg : 8ml, a Csomagot : 7.48*6.77*13.7*5.39 (inch) Használat 1. Lépés : Tiszta köröm, majd vágja a köröm felülete, mint a normál manikűr folyamat.2. lépés : Teljes mértékben rázza fel a lengyel, lehet, hogy a lengyel színű legyen kiegyensúlyozott.(Fontos) 3. Lépés : alkalmazzuk a base coat először, aztán a gyógyszert a led, vagy a köröm uv szárító lámpa.(Szükséges) 4. Lépés : alkalmazzuk a színes gél lakkot, majd gyógyítani a köröm, szárító.Alkalmazni a 2/3 rétegben, ha szükséges.Gyógyítja a köröm, szárító után minden réteg.5. lépés : Kabát a felső kabátját, majd gyógyítani a köröm, szárító.6. lépés : Távolítsa el a ragadós felület pamut átitatott a cleasner.7. lépés : Élvezze a 14 Nap Manikűr! ** GYIK** 1. Húzza le Könnyen? (1) A oiliness köröm magát, hogy majd a gél lengyel húzza le könnyen. (*TIPPEK* : használja a köröm strengthener, hogy javult) (2)használata Nélkül, körömreszelő, hogy kiszáradhat a köröm a köröm felületét száraz, kemény. (3)a Gyógyító túl hosszú idő alatt a lámpa, hogy befolyásolja a köröm tartósságát. (4) Nem elég a köröm felülete, tisztító, hogy törölje a ragacsos réteg, vagy lesz, repedt. (5) Különböző márka base coat használni a márka gél, amely befolyásolhatja a kompatibilitás.

A deklarált jellemzők

Bottle:
8ml, Package
Usage :
Step 1:
Clean nails then trim nail surface as normal manicure process.
Step 2:
Fully shake up the polish, it can make the polish color be balanced.(Important)
Step 3:
Apply the base coat firstly, then cure with the led or uv nail dryer lamp.(Necessary)
Step 4:
Apply the color gel polish, then cure with the nail dryer. Apply the 2/3rd layer if necessary. Cure with the nail dryer after each layer.
Step 5:
Coat with the top coat, then cure with the nail dryer.
Step 6:
Remove the tacky surface with cotton soaked with the cleasner.
Step 7:
Enjoy your 14 Day Manicure!
** FAQ** :
1. Peel off Easily? :
(1) The oiliness nail itself that will make the gel polish peel off easily. :
(*TIPS*:
use nail strengthener to get improved)
(2)Without using a nail file to dehydrate your nail and make the nail surface dry and rough. :
(3)Curing too long time under the lamp that influence the nail's durability. :
(4)Not enough nail surface cleanser to wipe the sticky layer, or it will be cracked. :
(5)Different brand base coat used with our brand gel that MAY influence its compatibility. :

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.