• Új
LIMX Mini Szemetes, Műanyag, Papír, Szemetes, Kerekes Kuka, Kreatív Háztartási Asztal Toll tárolóban, Konyha, Tároló Bin (Szín : Zöld)

LIMX Mini Szemetes, Műanyag, Papír, Szemetes, Kerekes Kuka, Kreatív Háztartási Asztal Toll tárolóban, Konyha, Tároló Bin

Termék besorolása:
HUF 4149.90

Az összeg
Készleten

Alkalmas otthoni, illetve irodai, nevezetesen, kézműves szoba, dolgozószoba, nappali, wc, fürdőszoba, konyha, mosoda, vegytisztítás, garázs, műhely, illetve kollégium, stb.Ha szüksége van, hogy dobja ki a szemetet, csak nyomja meg a felső fedelet.Lehet minket/ed a fürdőszoba szekrény, tárolása eldobható pamut törlőkendő, pamut törlőkendő, pamut törlőkendő, papír törölköző, stb.Az aranyos kis kuka, nem foglal sok helyet az asztalon vagy pulton, de rengeteg a szemét.Puha tömítő fedél-szándékos-val egy szabályozható a csendes fedelet, nem lesz ütközés minden alkalommal, amikor a fedél zárva van.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.