• Új
XIAOQIAO Akril Smink Szervező CC Krém Tároló Doboz Kozmetikai Smink Birtokos Esetben Hiúság Kabinet Por Polcon Rúzs Jogosultja (Szín : B)

XIAOQIAO Akril Smink Szervező CC Krém Tároló Doboz Kozmetikai Smink Birtokos Esetben Hiúság Kabinet Por Polcon Rúzs Jogosultja

Termék besorolása:
HUF 8302.50

Az összeg
Készleten

Ez a fantasztikus kijelző állni néz ki a fésülködő asztal.Ez a doboz lehet használni a különböző kozmetikai konténerek, beleértve a rúzs, szájfény, szempillaspirál, alapítvány, stb.Alkalmas a szakmai, családi használatra.Készült, áttetsző akril, tényleg illik-e dekoráció, modern, stílusos.Cikkszám : Kozmetikai tároló doboz, tároló box Material : Műanyag-Acrylic Color : transparent Process : Glossy Features : környezeti protection Size : A : 23.5*24.3*6.8 cm / B : 25*9*5cm / C : 22*12.5*8cm / D/E : 23*23*32 CMnotes : 1. Ezt a terméket nem szabad a tűz közelében forrás, kerülje a magas hőmérsékletet, illetve a magas hőmérséklet az ellenállás alatt 70 fok.2. Ez a termék nem ellenáll a nyomásnak, kérjük, ne helyezzen nehéz tárgyakat rajta.3. Ha a termék festett, kérjük, óvatosan törölje le a fogkrémet, majd ruhával.4. Kérjük, ne sértse fel a tüskés elemeket, hogy ne karcolja meg a felületét a termék befolyásolja a megjelenés.5. Ne tegye mikrohullámú sütőbe.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.