• Új
PXKOSA Kulcs-tartó Fal, 6 Horgok Kulcs Birtokosa, e-Mail, illetve kulcstartó Fali, Kulcs Horog, Tálca, Fém Kulcs Rack Előszoba, Konyha, Fürdőszoba, Iroda (Fehér)

PXKOSA Kulcs-tartó Fal, 6 Horgok Kulcs Birtokosa, e-Mail, illetve kulcstartó Fali, Kulcs Horog, Tálca, Fém Kulcs Rack Előszoba,

Termék besorolása:
HUF 1887.30

Az összeg
Készleten

【Egyszerű, Elegáns】PXKOSA kulcs-tartó fal elfogadja a modern design, az egyszerű szerkezet hozta több szépséget.A kulcstartón egy falra szerelt tároló állvány, ami hozza a szebb érzés, hogy az otthoni tárolás közben apró tárgyak, például kulcs. 【Ésszerű Tervezés】A kulcstartó mérete 9.65 x 2.28 x 1,7 cm, 1 tálca, illetve a 6 gombot horgok.A fém anyag megbízhatóbb, így tárolni az elemeket, biztonságosan.Az ésszerű kombinációja lehetővé teszi a kényelmes boltba, inkább úgy néz ki, divatos. 【Többfunkciós Tároló】A kulcs horgot lehet használni, hogy tárolja a home gombok, kocsikulcs, napernyők, táskákat, kabátokat, a tálca tárolja a leveleket, újságokat, valamint a mobil telefonok.A kulcs birtokosa használt sokféle forgatókönyv, előszoba, folyosó, konyha, fürdőszoba, iroda, de használható szinte bárhol el lehet képzelni. 【Könnyen Telepíthető】Két telepítési módszerek, nem perforált, öntapadó vagy perforált csavar telepítés, hogy a kulcs jogosult alkalmas telepítés falak különböző anyagok.Telepítése után az erős ragasztó, csak meg kell várni néhány percet, mielőtt lehet használni. 【Kiváló Ügyfélszolgálat】PXKOSA elkötelezett amellett, hogy így a vevők jobb vásárlási élmény.Ha bármilyen kérdése van a vásárlási folyamat során, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.Mi fog válaszolni 24 órán belül kapsz egy 100% - os kielégítő megoldás.PXKOSA Kulcs-tartó Fal PXKOSA elkötelezett amellett, hogy így a vevők jobb vásárlási élmény.Az egyedi design ez a kulcs birtokosa nem csak kényelmes tárolására kulcsok, levelek, mobiltelefonok, táskák, hanem az is, hogy díszítik a falakat.Termék Információk Termék Név : Kulcs Horgok, kulcstartó Elem Méret : 9.65 x 2.28 x 1,7 cm Csomag Méret : 10 x 2.7 x 1.8 cm Súly : 7.75 dkg Fontos két módja Van, hogy telepítse a PXKOSA kulcs birtokosa.Öntapadó szalag, hogy telepítse a kulcs birtokosa egy sima fal.A durva vagy fából készült falak, perforált csavarral lehet használni a telepítéshez.Ha bármilyen kérdése van a vásárlási folyamat során, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.Mi fog válaszolni 24 órán belül kapsz egy 100% - os kielégítő megoldás.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.