• Új
XmasExp Karácsonyi Labdát Díszek Set-70mm/2.76 Nagy Törhetetlen Átlátszó Csillogás Pastic Karácsonyi Labdát Díszek, karácsonyfa Díszítés Kényes Lógó Dísz, Karácsonyi Party (12 Számít,Len)

XmasExp Karácsonyi Labdát Díszek Set-70mm/2.76 Nagy Törhetetlen Átlátszó Csillogás Pastic Karácsonyi Labdát Díszek, karácsonyfa

Termék besorolása:
HUF 3765.15

Az összeg
Készleten

❤️Xmas Exp 2021 ÚJ karácsonyfadísz SZETT 3 stílus,12 db, egyedi design, hogy az ön számára egy jobb, könnyebb út, hogy öltöztesd fel a karácsonyfát, majd a nyaralás. ❤️TARTÓS & REUSEABLE Mivel a magas minőségű, azt javasoljuk, hogy resuse a karácsony labdát dísz beállítva. ❤️TERMÉK TERVEZÉS .. Minden Karácsonyi labda előre csatolt string s a csillogó labda dupla feldolgozott, hogy csökkentse a csillogó leesik.Azonban, mivel a transzfer, kis csillogás tartozó elkerülhetetlen. ❤️GYEREK&PET FRIENDLY .. Minden Karácsonyi labdát a dísz készült magas minőségű, törhetetlen műanyag top tier felületkezelő eljárások.Még ők vannak törve, törmelék, nem árt a gyerekek vagy háziállatok összehasonlítva a töredékek üveg.Biztonságos körül a gyerekek vagy háziállatok. ❤️Kézzel készített KARÁCSONYI DÍSZEK .. Minden labda kézzel készített, egyedi.Tökéletes Karácsonyi ajándék a barátom, meg a család.Remek választás Karácsonyra, esküvők, eljegyzések, évfordulók, party, beltéri, mind kültéri dekoráció.A tökéletes Karácsonyi témájú kézműves DIY tételek, mint a koszorúk, koszorúkat, majd labdát, festmények.Színe : Szőke.Méret : 70mm/2.75".Mennyiség : 12 db-3 Stílusban.Anyaga : Műanyag.Szín : Bézs.Méret : 70mm/2.75".Mennyiség : 12 db-3 Stílusban.Anyaga : Műanyag.Színe : Szőke.Méret : 100mm/3.94".Mennyiség : 6 db 3 Stílusban.Anyaga : Műanyag.Xmas Exp Kínálnak több lehetőséget, hogy hozzon létre díszes megállapodás. 15 különböző stílus&színű, hogy megfeleljen a különböző Karácsonyi díszeket témák.Szín : Flaxen Size : 70mm/2.75" Mennyiség : 12 db 3 Style Material : Műanyag.Szín : Beige Size : 70mm/2.75"Mennyiség : 12 db 3 Style Material : Műanyag.Szín : Flaxen Size : 100mm/3.94" Mennyiség : 6 db 3 Style Material : Műanyag.Tudom, hogy a termékek jobb!.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.