• Új
Lámpa Fedél 5.9x5.5x4.3in Ruhával Lámpa Árnyalatok Intervencionális Telepítés Hotel Hall

Lámpa Fedél 5.9x5.5x4.3in Ruhával Lámpa Árnyalatok Intervencionális Telepítés Hotel Hall

Termék besorolása:
HUF 1444.50

Az összeg
Készleten

Széles Felhasználás : Alkalmas E14-es kaliberű, gyertya, csillár, nem alkalmas a gömb izzó, kerek izzók, spirál izzók, rod izzók, illetve egyéb túlméretezett izzók.A szálloda, KTV, klubok, csarnokok, hálószoba, dolgozószoba szobák, könyvtárak, stb.Szép Kivitelezés : Válogatott kiváló minőségű anyagból+vas, kopásálló, lágy, teljes textúra, nem kéz sérülés, fény, kézzel csomagolva, kompakt vezeték nélküli fej, szövet felület villogó selyem technológia, finom, fényes, új.Intervencionális Telepítés : A telepítés egyszerű, csak az szükséges, hogy telepítse a gyertya, lámpa, E14 izzó beavatkozás típusa, lehet fejezni anélkül, bonyolult eljárások.Biztonságos Design : Beépített fém vas keret, külön a távolság a lámpaernyő, megakadályozza a lámpaernyő szövet a kapcsolatot a fényt kibocsátó lámpa test közvetlenül, megakadályozzák a tűz, illetve a tényleges eloszlatja a hőt.Magas fényáteresztés : Magas fényáteresztés nincs akadály, nincs árnyék, hatékonyan csökkentheti a közvetlen kirívó erős villanykörték, enyhíti a nézet rossz közérzet, valamint a villanyt este, hogy több a puha, meleg.Szolgáltatás : 1. Szép Kivitelezés : Válogatott kiváló minőségű anyagból+vas, kopásálló, lágy, teljes textúra, nem kéz sérülés, fény, kézzel csomagolva, kompakt vezeték nélküli fej, szövet felület villogó selyem technológia, finom, fényes, új.2. Magas fényáteresztés : Magas fényáteresztés nincs akadály, nincs árnyék, hatékonyan csökkentheti a közvetlen kirívó erős villanykörték, enyhíti a nézet rossz közérzet, valamint a villanyt este, hogy több a puha, meleg.3. Biztonságos Design : Beépített fém vas keret, külön a távolság a lámpaernyő, megakadályozza a lámpaernyő szövet a kapcsolatot a fényt kibocsátó lámpa test közvetlenül, megakadályozzák a tűz, illetve a tényleges eloszlatja a hőt.4. Intervencionális Telepítés : A telepítés egyszerű, csak az szükséges, hogy telepítse a gyertya, lámpa, E14 izzó beavatkozás típusa, lehet fejezni anélkül, bonyolult eljárások.5. Széles Felhasználás : Alkalmas E14-es kaliberű, gyertya, csillár, nem alkalmas a gömb izzó, kerek izzók, spirál izzók, rod izzók, illetve egyéb túlméretezett izzók.A szálloda, KTV, klubok, csarnokok, hálószoba, dolgozószoba szobák, könyvtárak, stb.Hogyan kell Használni : Intervencionális telepíteni izzó a telepítés befejezéséhez.Specifikáció : Elem Típus : Lámpa Shade Material : Szövet+Iron Size : Kb. 15x14x11cm / 5.9x5.5x4.3in Weight : Kb. 450g / 16oz Applicable Izzó : E14, gyertya chandelier Installation Típusa : Interventional Scope Alkalmazása : Alkalmas E14-es kaliberű, gyertya, csillár, nem alkalmas a gömb izzó, kerek izzók, spirál izzók, rod izzók, illetve egyéb túlméretezett izzók Csomag Lista : 3 x Lamp Árnyékban.

A deklarált jellemzők

Item Type:
Lamp Shade
Material:
Fabric+Iron
Size:
Approx. 15x14x11cm / 5.9x5.5x4.3in
Weight:
Approx. 450g / 16oz
Applicable Bulb:
E14, candle chandelier
Installation Type:
Interventional
Scope of Application:
Suitable for E14 caliber, candle chandelier, not suitable for spherical bulbs, round bulbs, spiral bulbs, rod bulbs and other oversized bulbs
Package List:
3 xLamp Shade :

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.