• Új
Zöld Tea Tisztító Agyag Stick Maszk, Zöld Tea Maszk stick Arc Hidratáló Olaj, Vezérlés, Mély, Tiszta Pórusok, Javítja a Bőr,Minden bőrtípusra Férfiak Nők (Zöld 1DB)

Zöld Tea Tisztító Agyag Stick Maszk, Zöld Tea Maszk stick Arc Hidratáló Olaj, Vezérlés, Mély, Tiszta Pórusok, Javítja a Bőr,Minden

Termék besorolása:
HUF 1213.65

Az összeg
Készleten

【Természetes Alapanyagokból】A zöld tea szilárd tisztító maszkot tartalmaz, zöld tea kivonat, amely hatékonyan tisztítják a pórusokat, mélyen takarítani bőr kosz, állítsa be a bőr víz, olaj, mérleg, pótolja a bőr nedvesség, táplálja a bőrt. 【Enyhén Hidratáló】lehet hatékonyan csökkenti a mitesszerek, vezérlés, olaj, javítja az arc unalom, s felderül a bőr tónusát.Alkalmas minden bőrtípusra. 【Simítás】Hozzá a különböző növényi kivonatok, hogy tiszta, táplálják a bőrt, miközben ez a finom, puha. 【Könnyen Alkalmazható】Egyszerűen alkalmazható a botot, hogy tiszta, száraz bőr, el 8-10mins, mielőtt öblítsük le meleg vízzel. 【Kényelmes Design】A termék elfogadja a design forgó fej, ami sokkal kényelmesebb használni, de nem könnyű, hogy piszkos a keze.Egy szelíd, Zöld Tea maszk botot, hogy táplálja a bőrt, utána eltűnnek a felesleges olajat, mitesszerek, akne.Hogyan kell használni : 1. Kenjen ragasztót egy tiszta, száraz arcát. 2. El 8-10 perc. 3. Ha megszáradt, öblítse le tiszta vízzel.Mágikus Zöld Tea maszk botok táplálja a bőrt, miközben megakadályozza a pattanások, majd a mitesszerek, A hatás nem lesz azonnali, kérjük, ne használja egy ideig Javasolt alkalmazás : a Zsíros bőr : 2-3 alkalommal egy héten.Száraz bőr : 1-2 alkalommal egy héten.Kombinált bőr típus : heti 2-3 alkalommal, a T-zóna 1-2 alkalommal egy héten U zóna.FIGYELEM : 1.Hűvös helyen tárolni, illetve kerülje a napfényt. 2. Használat közben, kérjük, ne használja, ha bármi kellemetlen. 3. Kérjük, tartsa távol a gyerekektől.Speciális Zöld Tea kivonat képlet : Méregteleníti hibás bőrt, Csökkenti a pattanások, majd a mitesszerek Táplálja a bőrt Távolítsuk el a felesleges olajat.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.