• Új
Tolltartó Gyanta Formák, Könny Ellenállás Tartós Szilikon Penész Könnyen Demold DIY Casting Kellékek Nagy Ékszer Tároló Doboz, meg egy Kis Ékszer Tégely(3 Nagy, Kerek tolltartó Penész)

Tolltartó Gyanta Formák, Könny Ellenállás Tartós Szilikon Penész Könnyen Demold DIY Casting Kellékek Nagy Ékszer Tároló Doboz,

Termék besorolása:
HUF 2145.15

Az összeg
Készleten

【KÖNNYŰ DEMOLDING】kiforgatod a szilikon gyanta penész, illetve a penész lehet demolded után a gyanta teljesen meggyógyult.A munka könnyen kijönni a penész nélkül kiálló, vagy könnyezés, míg a penész megtartja a formáját. 【EGYEDI AJÁNDÉK】, Hogy ez egy ajándék üveg, s értelmes tárgyat, mint egy ajándék, hogy kifejezze a legjobbakat, szeretettel.Mint egy egyedi ajándék, hogy a család vagy a barátok. 【IDEÁLIS DEKORÁCIÓ】Gyanta penész lehet használni, mint egy ékszer tároló doboz, meg egy kis ékszer tégely, valamint a fülbevalót, gyűrűt lehet elhelyezni benne.Azt is használják, hogy tárolja illatos gyertya dekoráció a szobában. 【SZILIKON ANYAG】szilikon, amelynek jellemzői a rugalmasság, a könny ellenállás, tartósság.Használata egyszerű, tiszta. 【GAZDAG FUNKCIÓK】, Hogy a jellemzők újrahasznosítható.Lehet használni, hogy virágcserepek, toll tartók, kozmetikai ecset tároló edényt vagy egyéb díszek.Szolgáltatás : 1. TARTÓS SZILIKON : szilikon, amelynek jellemzői a rugalmasság, a könny ellenállás, tartósság.Használata egyszerű clean2. KÖNNYŰ DEMOLDING : kiforgatod a szilikon gyanta penész, illetve a penész lehet demolded után a gyanta teljesen meggyógyult.A munka könnyen kijönni a penész nélkül kiálló, vagy könnyezés, míg a penész fenntartja a shape3. DIY AJÁNDÉK : Legyen ez egy ajándék üveg, s értelmes tárgyat, mint egy ajándék, hogy kifejezze a legjobbakat, szeretettel.Mint egy egyedi ajándék, hogy a család vagy a friends4. ÚJRAFELHASZNÁLHATÓ : tulajdonságokkal Rendelkező újrahasználható.Lehet használni, hogy virágcserepek, toll tartók, kozmetikai ecset tároló edényt vagy egyéb decorations5. IDEÁLIS DEKORÁCIÓ : Lehet használni, mint egy ékszer tároló doboz, meg egy kis ékszer tégely, valamint a fülbevalót, gyűrűt lehet elhelyezni benne.Azt is használják, hogy tárolja illatos gyertya dekoráció a room Specification : Elem Típus : Gyanta Mold Material : Silicone Specification : 1 Set Product Funkció : Tároló Doboz, DIY Ajándék Csomag Lista : 1 x Gyanta Penész.

A deklarált jellemzők

Item Type:
Resin Mold
Material:
Silicone
Specification:
1 Set
Product Function:
Storage Box, DIY Gifts
Package List:
1 x Resin Mold :

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.