• Új
ERUIKA Köröm Keményfém 5 az 1-ben Köröm Fúró,Két Módja, Használja a Bal, majd Jobb Kézzel, Fúró, Gép Tartozék,Akril, vagy Nehéz Gel Remover (XF)

ERUIKA Köröm Keményfém 5 az 1-ben Köröm Fúró,Két Módja, Használja a Bal, majd Jobb Kézzel, Fúró, Gép Tartozék,Akril, vagy

Termék besorolása:
HUF 1348.65

Az összeg
Készleten

Szín : Ezüst Méret -5 méretek közül választhat : 2 XC, XC, C-Durva, M, Közép -, F-Rendben.BAL&JOBB KEZÉT HASZNÁLJA. 2 forgassa el irányba design, fordult forgatás irányát, ahogy akarod, jobbra vagy balra, alkalmas mind jobb -, illetve balkezes köröm. 5 AZ 1-BEN, A DESIGN SAFTY DESIGN.Safty kerek top, távolítsa el a magas hatékonyság a műköröm, gél köröm, dip, por, illetve a köröm színek.Tökéletes Használható Akril, vagy Nehéz Gélek.Ez egy kicsit fel lehet használni, hogy Tiszta, forma, vágott, sima, majd távolítsa el.TERMÉK HASZNÁLATÁT.Alkalmas természetes körmök, valamint a műköröm, remek szerszámok minden szakmai manikűrös, vagy kezdő.Készült keményfém : Wolfram Steel, a legkeményebb anyag mellett a gyémánt.Magas minőségű, hosszú.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.