• Új
3 Tekercs Lapos Pamut Kanóc, 1/2 Inch Olaj Lámpás Kanóc, 3/4 Inch Szem Olaj Lámpa Kanóca, 7/8 Hüvelyk Olaj Lámpa Kanóc Égő Szem, 6.5 m / Tekercs (Kék Szem)

3 Tekercs Lapos Pamut Kanóc, 1/2 Inch Olaj Lámpás Kanóc, 3/4 Inch Szem Olaj Lámpa Kanóca, 7/8 Hüvelyk Olaj Lámpa Kanóc Égő

Termék besorolása:
HUF 1213.65

Az összeg
Készleten

Csomag mennyiség : kapsz 3 tekercs olaj lámpa kanóc különböző méretű, beleértve 1/2 hüvelyk, 3/4 inch, valamint 7/8 hüvelyk, egy jó csere az olaj lámpa vagy lámpákat.Minőségi anyag : olaj lámpás kanóc készült tömör lapos anyag, amely biztosítja a fényes láng, sőt edzett éget, biztonságos használat, könnyű fényt, amely hosszú ideig.Könnyen trim : minden tekercs kb. 2 m/ 6.5 méter, ami kényelmes, de elegendő ahhoz, hogy vágja le a kanócot, hogy a kívánt hosszúságú.Gyakorlati funkciója : az olaj lámpa kanóca lehet alkalmazni a különböző típusú lámpa, lámpák, amely segít, hogy biztosítanak egy szépség, nyugalom környezetben, a családtagok.Figyelmeztetés : kérjük, áztassa a kanóc, az olaj, egy jó fél órát, hogy telített a kanóc, mielőtt világítás, hogy kerülje a dohányzást, villódzó.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.