• Új
NUOBESTY 10db Rajz Papír Fehér Vázlat Papír Vázlat Pad Art Kézműves Festmény Papír Művészek, Diákok Vonalvezetés Szabadkézi Vázlat Könyv(Fehér 4k)

NUOBESTY 10db Rajz Papír Fehér Vázlat Papír Vázlat Pad Art Kézműves Festmény Papír Művészek, Diákok Vonalvezetés Szabadkézi

Termék besorolása:
HUF 6613.65

Az összeg
Készleten

A jó tapadás, a paingting tárolható sokáig.Lehet DIY paingting, olajfestmény, gouache festmény stb vele.Ez egy jó választás, mint egy ajándék, hogy azok az emberek, aki szereti a rajz.Megvastagodott design teszi, sem deformálódik vagy nem, hogy sérült.Ez a tartós papír tökéletes művészeti projektek, vagy színező oldalak a gyerekek.Description Are keres egy olyan kiváló minőségű papír, rajz?Ez egy rajz papír.Készült prémium papír, anyag, gyakorlati használatra.A sima felület ideális ceruzák, tollak, grafit, szén, stb.Egy nagy ajándék azok számára, aki szereti a rajzot.Jellemzők - Szín : Fehér.- Anyaga : Papír.- Méret : 54 x 39 x 0.2 cm/21.25 x 15.35 x 0.08 inch.Csomag Including10 x papírt.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.