• Új
Haokaini Babakocsi, Szúnyogháló Teljes Géz Fedezze Lélegző Nyáron Hűvös, jól Szellőző Szúnyogháló, Beltéri, Kültéri Travel Bug Fedezze Időjárás Védelem Nettó

Haokaini Babakocsi, Szúnyogháló Teljes Géz Fedezze Lélegző Nyáron Hűvös, jól Szellőző Szúnyogháló, Beltéri, Kültéri Travel

Termék besorolása:
HUF 1483.65

Az összeg
Készleten

Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Hajó!.Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Hajó!.Készült minőségi hálós anyag, puha, jól szellőző, tartós.Pántok lehetővé teszik, hogy gyorsan eaisly nyakkendő ez a szúnyogháló, hogy babakocsival vagy carseat.Különíteni szúnyogok, meg a legyek, biztosítson jó alvó környező baba.Könnyen telepíthető, használható a legtöbb babakocsi, valamint a gyermekülés.Rugalmas kötél körül nyitó teszi, hogy tökéletesen illeszkedik a szélén a babakocsit.Különíteni szúnyogok, meg a legyek, biztosítson jó alvó környező baba.Pántok lehetővé teszik, hogy gyorsan eaisly nyakkendő ez a szúnyogháló, hogy babakocsival vagy carseat.Rugalmas kötél körül nyitó teszi, hogy tökéletesen illeszkedik a szélén a babakocsi Készült minőségi hálós anyag, puha, jól szellőző, tartós.Könnyen telepíthető, használható a legtöbb babakocsi, valamint a gyermekülés.

A deklarált jellemzők

Material:
Mesh
Color:
White, Pink, Blue, Gray ( Optional )
Product Size:
One Size Fits Most
Note:
Please allow 1- 3cm ( 0. 4- 1. 18 ) difference due to manual measurement and slight color variation for different display setting. :

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.