• Új
Kis Zseb Gyógyszeres Dobozt Kulcstartó (3 Csomag), Alumínium Ötvözet Hordozható Mini Tabletta Szervező Esetben Tartály Táska,Vízálló Fém Tabletta Jogosultja a Gyógyszert, tápszert Kerti Kemping utazó dasha.

Kis Zseb Gyógyszeres Dobozt Kulcstartó (3 Csomag), Alumínium Ötvözet Hordozható Mini Tabletta Szervező Esetben Tartály Táska,Vízálló

Termék besorolása:
HUF 1618.65

Az összeg
Készleten

【Könnyen hordozható】 : Ez a zsebében gyógyszeres dobozt kulcstartó meg a csak 0,5 oz(15g).Minden egyes tabletta zsinór van szerelve egy kulcstartó a tetején, akkor könnyen távolítani őket a táskájában vagy a biztonsági öv át a kulcs-rin, mikor megyünk ki, ez lesz egy jó asszisztens az ön számára, hogy utazás. 【Vízálló-Tartós】 : A tabletta jogosult a gumi O-gyűrű tömítés a csavaros kupakkal készült, légmentesen, majd vízzáró elég ahhoz, hogy megakadályozza, hogy a tabletták belül biztonságos, száraz, ha a nyaralás, utazás, kemping vagy bármilyen szabadtéri tevékenységet.Ez a kis tabletta jogosultja készült jó alumínium ötvözet helyett műanyag, amely teljes mértékben védi a tablettákat be. 【Könnyű Megkülönböztetni】 : A szett tartalmaz 3 gyógyszer konténerek, az egyik fekete, a másik ezüst, Piros.Tehetünk bele vegyes tabletta egy dobozban.Persze, tudjuk is, hogy egy típusú tabletták egy színes üveget, ami több hasznos minket megkülönböztetni, ezek a szerek egy sürgősségi helyzetekben. 【Multi-function】 : A tabletta jogosultja kulcstartó nem csak tartja a napi gyógyszert, de ez is képes volt tartani a sürgősségi pénz közel útközben, valamint a boltban, a jegyzetek, füldugó, fogpiszkáló, fűszerek, vagy bármi más, amit el szeretnénk rejteni megvédeni. 【, Amit kapsz】 : Ha bármilyen minőségi probléma a 3 X Gyógyszeres Dobozt Kulcstartó + 3 X Karabiner, kérjük vegye fel velünk a szabad csere vagy egy teljes visszatérítést. 【Hordozható, de meglepően képes】 Ez a zsebében gyógyszeres dobozt kulcstartó meg a csak 0,5 oz(15g).Minden egyes tabletta zsinór van szerelve egy kulcstartó a tetején, akkor könnyen távolítani őket a táskájában vagy a biztonsági öv át a kulcs-rin, mikor megyünk ki, ez lesz egy jó asszisztens az ön számára, hogy utazás 【Szuper vízálló】 A tabletta jogosult a gumi O-gyűrű tömítés a csavaros kupakkal készült, légmentesen, majd vízzáró elég ahhoz, hogy megakadályozza, hogy a tabletták belül biztonságos, száraz, ha a nyaralás, utazás, kemping vagy bármilyen szabadtéri tevékenységet.Ez a kis tabletta jogosultja készült jó alumínium ötvözet helyett műanyag, amely teljes mértékben védi a tablettákat be. 【Egyedi design】 Az egyedülálló alakja a tetején a kis tabletta tartály lehetővé teszi, hogy nyissa ki a fedelet, majd megkapja, amit akar rövid idő alatt, mentése több időt. 【Több lehetőséget】 Ez a tabletta doboz, táska lehet használni, nem csak a kis pirulákat, de az is tárolására egyéb tételek.Például a füldugót, fogpiszkáló, fűszerek, stb.Egy készlet a két lehetővé teszi, hogy használja őket, különböző célokra.Hozzon létre több lehetőséget az élettől.Csomag tartalmazza : 3 X Zsebében Gyógyszeres Dobozt Kulcstartó (Fekete+Ezüst+Piros).

A deklarált jellemzők

Material:
Aluminum alloy + Rubber O-ring
External dimensions:
2.36” x 0.67”/60 x 17 mm(Height * Bottom diameter)
(Internal height * inner diameter) 1.65*0.59inch :
Weight:
3 X 0.5 oz(15g)(Approximately)

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.