• Új
UniqHome Placemates Készlet 4 Mosható PVC Placemats Étkező Asztal Hőszigetelés Folt Resistan Csúszásmentes konyhaasztalon Szőnyeg Könnyen tisztítható (Fekete)

UniqHome Placemates Készlet 4 Mosható PVC Placemats Étkező Asztal Hőszigetelés Folt Resistan Csúszásmentes konyhaasztalon

Termék besorolása:
HUF 1374.30

Az összeg
Készleten

Mi egy placemats adhat?Időt takaríthat meg, könnyen tisztítható meg az asztalt, könnyen tisztítható a placemates.Kellemes alátét, hogy lehet, hogy te boldog hangulat, amikor eszik.Mérkőzés különböző stílusú bútorok,lehet plaed alatt csésze,tablewares, dekorációk, hogy az asztalok tea asztal.Használt, mint placemats,alátétek,fűtés, párna asztalok,tea asztal.Tippek : 1.Könnyen tárolható, akkor tekerd fel, hogy tegye el is lehet flatted, amikor tegye ki kell használni. 2.Túl sok a víz beszivárog placemats. 3.Tisztított vízzel, száraz alatt az árnyékban.Nem machinewash vagy fertőtleníteni a mikrohullámú sütő.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.