• Új
Fúj-Öntött, Nagy Sűrűségű Polietilén Oszlop Protector 3-4 Oszlop / Ipari raktár, tároló raklap állvány, fém vas függőleges fólia (12 Magasság, 1)

Fúj-Öntött, Nagy Sűrűségű Polietilén Oszlop Protector 3-4 Oszlop / Ipari raktár, tároló raklap állvány, fém vas függőleges

Termék besorolása:
HUF 4048.65

Az összeg
Készleten

✨ Könnyű telepítés, eltávolítás, lehet egymásra, hogy a kívánt magasságot. ✨Biztonsági sárga, szemet gyönyörködtető színes hatékonyan figyelmeztető targonca üzemeltetők, illetve egyéb raktár személyzet. ✨Megakadályozzák a fogaskerekű polcok kár targonca, valamint emelőkocsik. ✨Polietilén építési ingyenes karbantartás. ✨Gazdaságilag gyakorlatilag javítja a biztonságot.Állványok Védők egy sárga műanyag extrudált lökhárító tulajdonít az alsó első oszlop egy raklap állvány függőleges, valamint viselkedik, mint egy post protector!Állványok Védő műanyag védő poszt ajánlat kivételes teljesítmény raklapos állvány védelem.Raktár rack kár jelentős munkavédelmi kérdésben.Raklapos nem az a célja, hogy belecsapott a fork-lift.Még az alacsony sebességű ütközések vezethet szerkezeti kár, hogy költséges javítás, valamint a munkavállalókat a kockázatot.A Fejtés Védők oszlop őrök csökkenti a kockázatot rettenetesen.Az innovatív design lehetővé teszi, hogy minden egység tömöríteni, amikor lecsapott elnyeli a hatását, megakadályozza a költséges egyenesen kárt.Az Állványok Védők veszi meg a levét az erő, terjesztése a hatályos távol az oszlop, valamint megakadályozza a károsodást.Minden raktár vezetője tudja, hogy a károsult függőleges költséges folyamat a kirakodás állványok, szétszerelés, újratelepítés, majd újratöltése – nem beszélve arról, hogy a költség, a csere függőleges, áruszállítás, hogy szállítsák neked.Menteni magát, csak a baj meg a költség.Egy régi raktárvezető egyszer azt mondta, "Rack védelem bölcs befektetés, amely fizet neked sokszor az úton csökkentett károsodásával, valamint munkabiztonsági–, valamint a legjobb hozzá, most ahelyett, hogy megvárná, amíg a rack megsérül."Előnyei Raktár Rack Védők : Javítja a biztonságot védi a befektetési Könnyen telepíthető Alacsony beszerzési, telepítési költségek Legalacsonyabb csere költsége a piaci Biztonságosan tapad a oszlop (nem hardver) Hatékony hűtőházak olyan alacsony, mint -40 fok.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.