• Új
Új Lon0167 Haza Mosdó Kiemelt Fali Rögzítő Törölközőt megbízható hatékonyság Lóg Ezüst Hang Fém Kampó 2 Db(id:1e2 59 88 888)

Új Lon0167 Haza Mosdó Kiemelt Fali Rögzítő Törölközőt megbízható hatékonyság Lóg Ezüst Hang Fém Kampó 2 Db(id:1e2 59 88 888)

Termék besorolása:
HUF 9126.00

Az összeg
Készleten

Csomag Tartalma tökéletes kivitelezés : 2 x tiszta Törülközőt Horog. 81913a200913bc72 Tips : Mivel a különböző monitorok, lövés fény, a környezeti tényezők, valamint az egyéb okok miatt van egy kis színt különbségeket, amelyek objektíven nem lehet elkerülni.De általában nem befolyásolja a termék használatát, ha nem bánod ezeket, kérjük, fontolja meg alaposan, mielőtt vásárol.köszönöm!Ez a törülköző horog mérsékelt ár fémből anyag kivitelezés ezüst hang, gyakorlati ajánlott kényelmes.Tervezett dupla horog, lehet telepíteni a fürdőszoba, konyha, hálószoba, próbafülke.A horgot lehet használni, hogy lógni, törölköző, ruha, sál, vagy bevásárló táskák, könnyen telepíthető a fal, az ajtó, vagy az a csavarokat.(Itt a csavar nem tartozék)0.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.