• Új
Grafika OneWheel Korsó, Túlfeszültség-Fekete design, Lökhárító matricák, s grip tape csak, FÖLD SURF TERVEK szerint Senge Graphics Inc.

Grafika OneWheel Korsó, Túlfeszültség-Fekete design, Lökhárító matricák, s grip tape csak, FÖLD SURF TERVEK szerint Senge

Termék besorolása:
HUF 10123.65

Az összeg
Készleten

Terv kezdődik, a vásárlás dátumától számítva.Termék üzemzavarok, meghibásodások tartozó után gyártói garancia.További költségek javítás, alkatrész -, munkaerő -, illetve szállítási vagy az összes szereplő.Mégse bármikor, teljes visszatérítést az első 30 nap.Átruházható ajándékokkal.Könnyű azt állítja, folyamat - követelést bármikor 24/7 via mobil alkalmazás online, vagy telefonon.Kompatibilis One Wheel Korsó.Tartalmazza a matricák, hogy fedezze az oldalt, majd felül az EREDETI fender, valamint a megfelelő Tapadás szalag (80 Finomság.Agresszív ragasztó fenntartani a megfelelő tapadást, de kivehető, nem kár!.Ultra magas fényű, 22 mil vastag.Karcálló extrém lovaglás feltételek.A digitális nyomtatási folyamat biztosítja a kristálytiszta, nagy felbontású grafikus készlet, amely garantáltan kitűnsz a tömegből!.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.