• Új
A túlfeszültség-Védelmi Készülék, Túlfeszültség Arrester 2P 20‑40KA 500VDC Tartós Hatalmi Rendszer

A túlfeszültség-Védelmi Készülék, Túlfeszültség Arrester 2P 20‑40KA 500VDC Tartós Hatalmi Rendszer

Termék besorolása:
HUF 13500.00

Az összeg
Készleten

Túlfeszültségvédő : Működik tökéletesen védi az EGYENÁRAMÚ rendszert a sztrájk, vagy feszültség.Jó Tartósság : Elfogadásáról prémium anyagok, a hatékony feszültség arrester nagyon tartós, hosszú használja.Megbízható Munka : Jön a 20 ka névleges kisütési áram, valamint 40k A maximális kisütési áram Imax.Könnyen Telepíthető : Nagyon könnyű csatlakozni az áramkört, az egyszerű kábelezés lehet kitölteni perc.Biztonságos Védelem : A 500 V DC maximális folyamatos üzemi feszültség Uc biztosítja a stabil áramkör működési.Szolgáltatás : 1. Túlfeszültségvédő : Működik tökéletesen védi az EGYENÁRAMÚ rendszert a sztrájk, vagy feszültség.2. Megbízható Munka : Jön a 20 ka névleges kisütési áram, valamint 40k A maximális kisütési áram Imax.3. Biztonságos Védelem : A 500 V DC maximális folyamatos üzemi feszültség Uc biztosítja a stabil áramkör működési.4. Jó Tartósság : Elfogadásáról prémium anyagok, a hatékony feszültség arrester nagyon tartós, hosszú használja.5. Könnyen Telepíthető : Nagyon könnyű csatlakozni az áramkört, az egyszerű kábelezés lehet kitölteni perc.Specifikáció : Elem Típus : Túlfeszültség Védő Device Model : CHLT-40 PVMaximum Folyamatos üzemi Feszültség Uc : 500 V DCNominal Kisütési Áram : 20 ka (8/20µs) Maximális Kisütési Áram Imax : 40k A (8/20µs) Feszültség Védelmi Szint Fel : ≤2.8 k VNumber a Lengyelek : 2 PProtection Szint : IP20 Working Hőmérséklet : -40℃~80 ° c, páratartalom : ≤90% - a (átlagosan 25℃).A csomag Lista : 1 x Túlfeszültség Védő Device1 x Csúszik Sheet Note : 1. A tápfeszültséget le kell metszeni a telepítés előtt, majd forró vonal munka szigorúan tilos; 2. Ha a telepítés, kérjük, csatlakoztassa megfelelően a telepítési diagram, ahol a + a pozitív vezetéket pedig a negatív vezetéket.Ne csatlakoztassa tévesen.A telepítés után, közel az automata áramkör-megszakító (biztosíték) gombot, hogy ellenőrizze, hogy a dolgozó állami normális.

A deklarált jellemzők

Item Type:
Surge Protective Device
Model:
CHLT-40PV
Maximum Continuous Working Voltage Uc:
500V DC
Nominal Discharge Current In:
20kA (8/20μs)
Maximum Discharge Current Imax:
40kA (8/20μs)
Voltage Protection Level Up:
≤2.8kV
Number of Poles:
2P
Protection Level:
IP20
Working Temperature:
-40℃~80℃, humidity
Package List:
1 x Surge Protective Device :
1 x Slip Sheet :
1. The power supply must be cut off before installation, and hot line work is strictly prohibited; :
2. When installing, please connect according to the installation diagram, where + is the positive wire and ‑ is the negative wire. Do not connect it wrongly. After installation, close the automatic circuit breaker (fuse) switch and check whether the working state is normal. :

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.