• Új
Fali Horgony, GB91 [M1-M10] 304-es Rozsdamentes Acél Cotter Pin Osztott Csapok A018 Magas Terhelési Kapacitás (Átmérő : M6 (5db), Hossz : 8mm)

Fali Horgony, GB91 [M1-M10] 304-es Rozsdamentes Acél Cotter Pin Osztott Csapok A018 Magas Terhelési Kapacitás (Átmérő : M6

Termék besorolása:
HUF 10584.00

Az összeg
Készleten

1. Hatály : alkalmas a gipszkarton, benzol-testület, dekoratív tábla, perforált testület.A telepítés szilárd táblák, egyéb anyagok, a függöny, a telepítés lámpák, rögzítésével, a tárgyakat. 2. Is használható : A termék is használható cross stitch, képkeret. 3. Gyakorlati : anti-korróziós, anti-rozsda, határozott, gyakorlatias. 4. A termék anyaga : Ez a termék fröccsöntött, magas keménységű, öregedésállóság pedig gyors.A termék anyaga : Ez a termék fröccsöntött, magas keménységű, öregedésállóság pedig gyors.Elfordulásgátló technológia : segítségével a elfordulásgátló technológia.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.