• Új
DALIZHAI777 Fúró Készlet 1db 4-10mm Balra/Jobbra Forgás Fa Fúró Bit Router Kicsit Sorban Fúrás 2 Fuvola Fa Lyuk Vágó Router Fúró Fúró Bit (Lyuk Átmérő : 10.5x70L)

DALIZHAI777 Fúró Készlet 1db 4-10mm Balra/Jobbra Forgás Fa Fúró Bit Router Kicsit Sorban Fúrás 2 Fuvola Fa Lyuk Vágó Router

Termék besorolása:
HUF 3267.00

Az összeg
Készleten

Készült magas minőségű anyagokból.Magas keménység, kopásállóság, valamint a tartósság.Különböző méretben állnak rendelkezésre, hogy megfeleljen az ön igényeinek.Ideális DIY, otthon, általános műszaki/mérnöki használni.Alkalmas : fúrás vak lyukak, használható fúrógépek, vagy hordozható router.Alkalmas a legtöbb power tools.Termék Neve : Fúró Bit Specification : Szár átmérő : 10mm Cutting szélén átmérő : 4mm-10mm Total hossza : 70mm Suitable a : fúrás vak lyukak, használható fúrógépek, vagy hordozható routers Notice : 1. Kérjük, ellenőrizze a színét, méretét a vásárlás előtt.2. Termék fotók nem tartalmazzák a termékek más, mint a termékek.3. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző monitorok, lehet, hogy a kis színes különbség, kérlek, bocsáss meg nekem.4. A fenti adatok csupán tájékoztató jellegű, a mérete kézzel mért, a hiba 1-3 cm-es, kérem, engedje meg, köszönöm.5. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, meg fogja oldani ezt a problémát, amint lehetséges.6. Üdv megosztása visszajelzést, hogy az ön számára jobb szolgáltatásokat vagy termékeket.7. Köszönjük, hogy meglátogatta a bolt gombra, írja be ezt a boltot, nem lesz sok termékeket a referencia.

A deklarált jellemzők

Shank diameter:
10mm
Cutting edge diameter:
4mm-10mm
Total length:
70mm
Suitable for:
drilling blind holes, can be used for drilling machines or portable routers
Notice:
1. Please check the color and size before buying. :
2. Product photos do not include products other than products. :
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color difference, please forgive me. :
4. The above data is for reference only, the size is manually measured, the error is 1-3 cm, please allow, thank you. :
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve this problem as soon as possible. :
6. Welcome to share and feedback to provide you with better services and products. :
7. Thank you for visiting our shop, click to enter this shop, there will be many products for your reference :

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.